null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Лютий » 13
Гордієнко,КПУ,Козельщина,виборці

 13 лютого ц.р. у приміщенні Козельщинської районної ради провів особистий прийом громадян народний депутат України Сергій Гордієнко (фракція Комуністичної партії України).

Загалом на особистому прийомі у депутата побувало 10 громадян району. Серед проблем, з якими зверталися виборці до народного обранця, були питання, що стосуються, виплат дітям війни,  низького рівня пенсій, організації лікування, перспектив ремонту сільських доріг, вуличного освітлення у населених пунктах, проведення вуличних водогонів,недопущення закриття шкіл та загалом політичної ситуації в країні тощо.

На всі звернення громадян народний депутат надав  відповідні роз'яснення та запевнив, що спрямує до відповідних органів влади запити і звернення  для вирішення проблем людей.

С.Гордієнко також провів зустріч з керівництвом районної ради,райдержадміністрації  в  ході якої обговорив проблеми соціально-економічного розвитку району та форми подальшої співпраці, а також інформував працівників виконавчого апарату районної ради про стан та перспективи законодавчого вирішення окремих проблем, що стосуються діяльності територіальних громад та рад базового рівня.

                                                                                                                       
Просмотров: 433 | Добавил: hordienko | Дата: 13.02.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко,КПУ.МВФ,УкраїнаУкраина повторит судьбу Аргентины, Сомали, Индонезии, если будет и дальше следовать рекомендациям Международного валютного фонда. Такое мнение выразил народный депутат Украины фракции КПУ Сергей Гордиенко.

Как известно, глава миссии МВФ Кристофер Джарвис отметил прогресс в переговорах с Украиной по программе stand by, однако важные вопросы экономической политики, по его мнению, еще остаются открытыми.

Кроме того, в МВФ обнародовали несколько прогнозов касательно Украины. Так, в фонде считают, что при отсутствии коррекции экономической политики рост экономики Украины в 2013 году составит 0-1%. Также прогноз МВФ предусматривает большой дефицит счета текущих операций, что связано, по мнению представителей организации, с ухудшением условий торговли и неопределенностью на мировых финансовых рынках. Фонд также отмечает, что большой объем дотаций на отопление и газоснабжение населения продолжает оказывать давление на бюджет Украины и на ее платежный баланс.

Сергей Гордиенко в свою очередь напомнил, что текущее плачевной состояние отечественной экономики – это следствие выполнения украинским правительством требований МВФ.

Просмотров: 423 | Добавил: hordienko | Дата: 13.02.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко,Компартія, Кобеляки,виборці12 лютого ц.р. народний депутат України С.Гордієнко спільно з депутатом районної ради, першим секретарем Кобеляцького РК КПУ В.Я.Юхименком провели особистий прийом громадян Кобеляцького району. Заявниками було порушено ряд питань, які стосувалися, зокрема, виплат дітям війни за вже прийнятими остаточними рішеннями судів, забезпечення телетюнерами пільгових категорій громадян, виплат заощаджень, внесення уточнень до кадрової документації, ремонту житла інваліда війни, надання допомоги на реконструкцію храму, зволікання з видачею державних актів на землю, забезпечення в'їзду до садиби та електропостачання оселі.

З кожного звернення депутатами-комуністами надані ґрунтовні роз’яснення, з тих, що потребують додаткового вивчення, будуть направлені відповідні запити до відповідних органів влади та надавачів послуг.

                                                                                                                          

С.Гордієнку також обговорив з керівництвом районної ради та районної державної адміністрації нагальні проблеми соціально-економічного і культурного розвитку району та форми і методи подальшої співпраці.

Просмотров: 433 | Добавил: hordienko | Дата: 13.02.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко,КПУ.Оржиця, Радянська Армія, спорт                                А Н О Н С

З нагоди відзначення 95 - річниці Радянської Армії і Військово - Морського Флоту СРСР Оржицький районний комітет Компартії України проводить традиційні щорічні турніри:

23 лютого (с.Яблунево) – чоловічий волейбольний турнір ветеранів присвячений пам'яті Героя Радянського Союзу С.П.Власенка.

24 лютого (смт Оржиця) – районний шаховий турнір серед чоловіків.

Просмотров: 427 | Добавил: hordienko | Дата: 13.02.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz