null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Квітень » 12 » Комуністи вимагають погасити заборгованість по заробітній платі перед дорожниками Полтавщини та інших областей України
10:47
Комуністи вимагають погасити заборгованість по заробітній платі перед дорожниками Полтавщини та інших областей України

Захищаючи інтереси дорожників Полтавщини і інших областей України, яким декілька місяців не виплачується заробітна плата народний депутат України С.Гордієнко за дорученням фракції КПУ підготував депутатський запит до Прем'єр-міністра, в.о. Генерального Прокурора та голови державної агенції автомобільних доріг України «Щодо необхідності виплати боргів по заробітній платі працівникам дочірнього підприємства «Полтавський облавтодор» та підпорядкованих йому філій» та виступив з цього питання з трибуни Верховної Ради України.
Зокрема, у виступі йшлося про те, що: «На думку більшості громадян України сьогодні влада зовсім не хоче помічати і говорити про проблеми росту курсу долара, знецінення гривні, росту цін і тарифів, безробіття та зростаючої заборгованості по заробітній платі.
Сьогодні я хотів би привернути увагу, Уряду, Генеральної прокуратури, державної агенції автомобільних доріг до проблеми боргів по заробітній платі працівникам дорожної служби Полтавщини.
На особистому прийомі до мене звернулися працівники ДП «Полтавський облавтодор» та ряду його філій, яким декілька місяців не виплачується заробітна плата, Борг сягає декількох мільйонів.
Працівники акцентують увагу на тому,що не можуть утримувати свої родини, сплачувати комунальні платежі, придбавати продукти і ліки. Вони неодноразово зверталися з цього приводу до керівництва галузі й області, але питання не вирішується. Робітники у відчаї і мають намір блокувати рух на загальнодержавній автодорозі Київ-Харків-Довжанський.
Виходячи з цього я прошу Прем'єр-міністра, в.о. Генерального прокурора та голову державної агенції автомобільних доріг України невідкладно втрутитися та вирішити проблему виплати боргів по заробітній платі працівникам ДП «Полтавський облавтодор» та його філіям у районах області та від імені фракції Компартії України вимагаю захистити інтереси працівників дорожньої служби України».

Переглядів: 420 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz