null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Березень » 30 » Кременчук: Об'єднання ветеранів війни та військових конфліктів «Бойове братство» проти співпраці з МВФ та погіршення умов життя людей
14:59
Кременчук: Об'єднання ветеранів війни та військових конфліктів «Бойове братство» проти співпраці з МВФ та погіршення умов життя людей

На адресу депутата  – комуніста С.Гордієнка звернулися представники об'єднання ветеранів війни та військових конфліктів  « Бойове братство» (голова О.В.Фещенко), які категорично проти: внесення змін до законодавства України направленого на погіршення оплати праці працюючих пенсіонерів,  співпраці з МВФ, який диктує владі України необхідність підняття цін і тарифів, заморожування соціальних виплат. Члени об'єднання пишуть: «Хочеться спитати у наших можновладців «від народу» - де справедливість і здоровий глузд їх рішень».

Вони також наголошують на необхідності скасування пенсійної і медичної реформ та запровадженні мораторію на підняття цін і тарифів.

Незважаючи на несприйняття політики «затягування поясів» населенням України новою буржуазною більшістю Верховної Ради України підтримано курс на погіршення і того нелегких умов життя наших громадян.

Народний депутат в черговий раз звернувся до урядовців з депутатським запитом наступного змісту:                                                             ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРОВІ УКРАЇНИ

                                                                                                 ЯЦЕНЮКУ А.П.

МІНІСТРУ  СОЦІАЛЬНОЇ  ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

                                                                                                            ДЕНІСОВІЙ Л.Л.

ДЕПУТАТСЬКИЙ ЗАПИТ

Про вимоги ветеранів війни та військових конфліктів м. Кременчука щодо недопущення зниження соціальних гарантій громадян у зв’язку підписанням документів співпраці з Міжнародним валютним Фондом

Шановні Арсенію Петровичу, Людмило Леонтіївно!

            На мою адресу у черговий раз звернулася громадська організація «Об’єднання ветеранів війни та військових конфліктів «Бойове братство», яка звертає увагу на можливих зниженнях соціальних гарантій громадян у зв’язку з підписанням документів співпраці з Міжнародним валютним Фондом, зокрема, зміни оплати працюючих пенсіонерів, ліквідації пільг та просить не допустити прийняття таких законопроектів.

            Заявники акцентують увагу на необхідності скасування пенсійної і медичної реформ, запровадження мораторію на підвищення цін і тарифів, забезпечення усіх соціальних виплат афганцям, чорнобильцям, дітям війни та іншим категоріям громадян.

            Прошу Вас, шановні Арсенію Петровичу, Людмило Леонтіївно, врахувати думку представників громадських організацій при підготовці відповідних законопроектів і постанов Уряду та не допустити зниження рівня життя людей.

            Сподіваюся на взаєморозуміння і підтримку.

             Додаток: 1  арк.

             З повагою

             Народний депутат  України                                                    С.В.Гордієнко

            

Переглядів: 596 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz