null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Вересень » 24 » Полтава: День визвололення з присмаком фашизму
12:34
Полтава: День визвололення з присмаком фашизму
В далекому вже 1945році силами Червоної армії Україна розпрощалася з фашизмом, але, як з’ясувалося, не назавжди. Як би не прикро це звучало сьогодні, в дні чергової річниці визволення Полтави від німецько – фашистських загарбників, але перемога у Великій Вітчизняній війні тільки на кілька десятиліть відігнала від нашої країни цю вищу форму прояву нацизму. Сьогодні фашизм не просто відроджується в Україні - він стрімкими темпами набирає обертів І це не перебільшення - час бити тривогу дійсно настав. Черговий доказ цього – спаплюжений вандалами – фашистами пам’ятник «Скорботна мати» в місті Полтава. У роки Другої світової війни на цьому місці фашисти розстріляли, за різними даними, від 23 до 30 тис. полтавців. В минулому та позаминулому році пам’ятник вже страждав від вандалів – невідомі спаплюжили його написом «Смерть жидомоскалям!». Цього року замість напису «красується» свастика. Сьогодні під загрозою опинилася наша історична пам'ять, соціальна і правова справедливість, висока мораль, наше прагнення жити в вільному, демократичному суспільстві. На нашій Батьківщині не повинно бути місця нацистам, фашистам, бандерівцям і іншій нечисті. Позиція Комуністичної партії України щодо цього питання однозначна – не допустимо фашизму в Україні! При полтавському осередку КПУ діє Полтавська обласна організація Антифашистського комітету України.
23 вересня в День Визволення Полтави від німецько – фашистських загарбників покласти квіти і віддати шану всім загиблим від фашистської навали прийшли комуністи Полтави, представники антифашистського комітету під керівництвом В. Собіна, представники ВУССО, піонери та комсомольці міста. Всі були обурені таким кощунством і в гнівних промовах різко засудили фашизм.

Наявність фашизму в Україні заперечується на всіх рівнях, говорячи, що мова йде лише про націоналізм та нацизм. Але від нацизму до фашизму один крок. Колись давно його зробила Німеччина, пізніше дорого поплатившись за необачність. А ми?



Прес-служба КПУ
Переглядів: 419 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz