null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2012 » Вересень » 24

КПУ.Гордієнко.Економіка.КитайПример Китая и тот факт, что с ним, хотят этого или нет, считаются капиталистические страны ЕС, свидетельствует о том, что коммунистические идеи являются действенными, и Украине, как и другим государствам нужно идти именно этим путем.

Так прокомментировал народный депутат от КПУ Сергей Гордиенко прошедший в Брюсселе 15-й саммит Евросоюз – Китай.

По свидетельству Радио свобода, Евросоюз надеется, что сотрудничество с Пекином и, непосредственно, китайские инвестиции помогут в преодолении европейских экономических проблем. Происходят поиск возможности для подписания китайско-европейского соглашения о создании зоны свободной торговли, сотрудничества в области транспорта, электроэнергетики и связи.

Просмотров: 483 | Добавил: hordienko | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)

КПУ.Гордієнко.Вибори.РейтингНайбільше зростання рейтингу КПУ відзначається у традиційних областях на півночі та південному сході країни, у деяких округах їхній рейтинг зріс до 15-20%. Про це у коментарі кореспонденту ГолосUA повідомив директор Агентства соціальних комунікацій Сергій Бєлашко.

«Наведені дані свідчать, що Україна не залишилася осторонь від загальносвітової тенденції зростання лівих настроїв на тлі триваючої економічної кризи. Проте у цілому зростання рейтингу КПУ обумовлений переважно внутрішніми причинами», – зазначив експерт.

 На його думку, значна частина лівого електорату відвернулася від основних суб’єктів українського політикуму, і цей процес триває. Різке зміщення «Батьківщини» вправо і активне поглинання партією Тимошенко правоцентристського електорату «Нашої України» спровокувало відтік від неї ліво-орієнтованих прихильників у Центрі та на Заході України. З іншого боку, розчарування у Партії регіонів зробило прихильниками Компартії ліво-орієнтованих виборців Півночі, Сходу і Півдня країни, що виводить комуністів на другі позиції у цих регіонах.

Просмотров: 419 | Добавил: hordienko | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)

Приближающиеся выборы нака­ляют градус социального противо­стояния, подталкивая гражданам к осознанию накопившегося недо­вольства жизнью. И хотя несколько повышенная эмоциональность на­ших работ не всегда позволяет ав­торам бюллетеня оставаться ана­литически беспристрастными, зато обостряет интеллект и перо. А так как мы издаем журнал не акаде­мический, а публицистический, то перо наше должно разить врагов как штык. Иначе зачем тратить вре­мя на составление слов в предло­жения, если они оставляют читате­лей равнодушными?

Именно желание разжечь среди людей возвышенные эмоции, рож­денные жаждой социальной спра­ведливости, заставляет нас предо­стерегать их от чрезмерного увле­чения эмоциями предвыборными. Ибо выборы — это вовсе не классовая война, которая только и спо­собна привести наш многостра­дальный народ к освобождению из-под «железной пяты». Выборы — это даже не настоящее сражение в освободительной войне наро­да против своих классовых врагов! Выборы — это пока только лишь передислокация враждующих клас­совых армий перед столкновением, которое еще предстоит; классовые армии еще только готовятся к бит­вам, надеясь по результатам выбо­ров занять более выгодные страте­гические высоты.

Просмотров: 466 | Добавил: hordienko | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.КПУ.Вибори.Тушки.Полтавщина- Сергію Володимировичу,  в кінці минулого року ви у своєму інтерв’ю детально розповіли про цілі і завдання, які, на Ваш погляд, ставили перед собою утворені громадські організації, на зразок «Моєї Полтавщини», джерела їх фінансування та загрози для виборців. Чи справдилося те, що ви прогнозували?

 

- Дякую за запитання. Так, все, про що ми вели  мову у тодішньому інтерв’ю, на жаль збулося. Чому на жаль? Тому, що як ми і прогнозували за балачками про благодійність,  – це виявився банальний передвиборний проект, за яким «стирчать вуха» влади і великого бізнесу. Нині гречка проросла і все стало очевидним навіть для тих,хто не вірив нашим словам. А очевидним стало те, що влада і бізнес ведуть до парламенту тих, хто буде відстоювати їхні інтереси, а не простих людей. Вони видають їх нібито за самовисуванців, нові обличчя у політиці, «благородних» кандидатів. Та все звичайно не так. Це скоріше схоже на вовків  в овечих шкурах.

Просмотров: 496 | Добавил: hordienko | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.КПУ.Вибори.ПеревертніСаме так закінчується так зване інтерв’ю – монолог П.Ворони в одній з своїх  газет –агіток, в якій він з «наукової» точки зору зачіпає мене та Комуністичну партію з метою дешевого популізму та критики позиції  комуністів.

Мого відкоша автор статті отримав на згадуваній передачі після того, коли він безпідставно зробив випад в адресу Комуністичної партії України. Зауважую, що і в подальшому на брехню і хамство буде  адекватна реакція з мого боку та моїх товаришів.

Чому  всім «кісткою в горлі» стали комуністи? Саме тому, що послідовно стоять на своїх позиціях, не міняють політичних переконань, відстоюють інтереси людей. Незважаючи на всі закиди на нашу адресу, жоден з подібних «коментаторів» на  пряме питання : «За який закон ( рішення сесій місцевих рад) проголосували  депутати-комуністи, який суперечить їхнім передвиборним обіцянкам чи політичній програмі?»,- сказати  нічого не можуть, а видумують різну нісенітницю. Ніхто не може дорікнути комуністам, ані голосуванням за пенсійну реформу, ні проти дітей війни, чорнобильців, афганців, продажу земель, реформування медицини, приватизацію, територіальну реформу  тощо. Тому і переходять на брехню, як автор у своєму монолозі. Краще б  «помаранчеві» розказали детально  про свою роль  щодо позбавлення громад і людей посульських земель і боліт, сумнівного продажу  незавершеного будівництва будинку культури у райцентрі, прихоплення в оренду чи власність магазинів тощо.      

Просмотров: 474 | Добавил: hordienko | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.КПУ.СоціалізмБрежнев — это слово-раздражитель для любого патентованного либерала. При этом имени он тут же начинает суетиться, врать, лепетать о «застое» и «деградации». Прижатый цифрами бурного и несомненного экономического роста он тут же перейдёт на тему демократии и прав человека, а прижатый и тут цифрами, что в сегодняшней России осуждённых по политическим «экстремистским» статьям побольше будет, чем при Леониде Ильиче по антисоветским — соскочит на «застой в общественной жизни» или куда-нибудь ещё. Что же, пройдемся немного по «застою»...
Просмотров: 607 | Добавил: hordienko | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)

КПУ.Гордієнко.Війна.Полтавщина

23 вересня  - День визволення Полтави від німецько – фашистських загарбників, свято для всіх полтавців, - відбувся під червоними прапорами. У день 69-ї річниці визволення Полтави покласти квіти загиблим героям війни прийшли кілька тисяч полтавців та гостей міста. Ветерани Великої Вітчизняної війни, комуністи і комсомольці Полтавського міськкому КПУ представники влади, громадських  організацій та політичних партій вшанували пам'ять героїв. Ходою під червоними прапорами ветерани, комуністи і комсомольці Полтави від Вічного Вогню попрямували до Братської Могили жертв фашизму – полтавського Бабиного Яру. Тут у роки Великої Вітчизняної Війни фашистськими окупантами було знищено близько 18 тисяч осіб мирного населення – дітей, жінок, старих, більшість з яких була євреями. Поклавши квіти до меморіалу «Скорботної матері», ветерани і комуністи вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих полтавців.

Після покладання був проведений автопробіг по місту, в якому приймали участь 9 автомобілів, прикрашених прапорами Комуністичної партії. Ця акція була організована полтавським міським комітетом КПУ під керівництвом Клименко Ірини Іванівни та полтавською організацією ВУССО, при участі начальника міського штабу ВУССО Галя Григорія Івановича за підтримки народного депутата України Сергія Володимировича Гордієнка. 

Просмотров: 451 | Добавил: hordienko | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)

КПУ.Гордиенко.Война.Фашизм.Полтава

В далекому вже 1945році силами Червоної армії Україна розпрощалася з фашизмом, але, як з’ясувалося, не назавжди. Як би не прикро це звучало сьогодні, в дні чергової річниці визволення Полтави від німецько – фашистських загарбників, але перемога у Великій Вітчизняній війні тільки на кілька десятиліть відігнала від нашої країни цю вищу форму прояву нацизму. Сьогодні фашизм не просто відроджується в Україні - він стрімкими темпами набирає обертів І це не перебільшення - час бити тривогу дійсно настав. Черговий доказ цього – спаплюжений вандалами – фашистами пам’ятник «Скорботна мати» в місті Полтава. 

Просмотров: 419 | Добавил: hordienko | Дата: 24.09.2012 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz