null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2014 » Жовтень » 28 » Полтавщина : Відзначення 70-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників
21:43
Полтавщина : Відзначення 70-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників

Сьогодні в населених пунктах Полтавщини відбулися заходи з нагоди святкування 70-річниці визволення України від німецьких загарбників. Як правило, ініціаторами та активними учасниками проведення цих свят, в більшості сіл Оржиччини, були представники Компартії України.

Зокрема, таке святкування відбулося в селі Чайківщина Оржицького району, де було капітально реконструйовано пам’ятник на братській могилі 42 радянських воїнів, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни, а також встановлена стела 167 односельчанам, які загинули, захищаючи Вітчизну від німецько-фашистських загарбників.

Перед учасниками мітингу - реквієму  виступили сільський голова М.В. Нестеренко, голова районної ради В.М.Карлов, керівник місцевого сільськогосподарського підприємства «Світанок» М.М.Горб, коштом якого  проведено ремонтно-відновлювані роботи, голова районної організації ветеранів В.П.Крикун, ветеран праці М.Й.Мизюра, депутат районної ради Г.В.Проценко, голова сільської ветеранської організації М.Л.Дудник, житель села В.Г.Чигрин, народний депутат України, секретар Оржицького РК КПУ С.В.Гордієнко.

Говорячи про героїчні і трагічні сторінки історії Великої Вітчизняної війни, роль у цій перемозі багатонаціонального радянського народу, висловлюючи шану й повагу воїнам фронту і тилу, разом з тим з болем у серці говорили про становище у державі, триваючі військові дії на Донбасі, засуджували спроби переписати  історію тієї війни.

Учасниками мітингу вшанували пам'ять воїнів, які віддали своє життя за честь, свободу і незалежність Вітчизни, хвилиною мовчання та прослухали виступ народного самодіяльного хору «Родина» місцевого будинку культури під керівництвом В.А.Кулика.

Прес-служба Оржицького РК КПУ

Переглядів: 354 | Додав: kommynist | Теги: визволення, Україна, КПУ, Гордієнко, Полтавщина, Оржиччина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz