null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Вересень » 24 » Продовження теми. ГРЕЧКА ПРОРОСЛА
21:45
Продовження теми. ГРЕЧКА ПРОРОСЛА

- Сергію Володимировичу,  в кінці минулого року ви у своєму інтерв’ю детально розповіли про цілі і завдання, які, на Ваш погляд, ставили перед собою утворені громадські організації, на зразок «Моєї Полтавщини», джерела їх фінансування та загрози для виборців. Чи справдилося те, що ви прогнозували?

 

- Дякую за запитання. Так, все, про що ми вели  мову у тодішньому інтерв’ю, на жаль збулося. Чому на жаль? Тому, що як ми і прогнозували за балачками про благодійність,  – це виявився банальний передвиборний проект, за яким «стирчать вуха» влади і великого бізнесу. Нині гречка проросла і все стало очевидним навіть для тих,хто не вірив нашим словам. А очевидним стало те, що влада і бізнес ведуть до парламенту тих, хто буде відстоювати їхні інтереси, а не простих людей. Вони видають їх нібито за самовисуванців, нові обличчя у політиці, «благородних» кандидатів. Та все звичайно не так. Це скоріше схоже на вовків  в овечих шкурах.

- Так хто ж фінансував всі ці проекти?

- Ще раз наголошую. Звичайно влада і великий бізнес  зацікавлені, щоб у парламенті були ті, хто захищатиме їх інтереси і прийматиме закони,  вигідні для них, а не простих людей.

А якщо ще точніше, то ці проекти фінансують фактично самі люди, бо  з них  безжально буде здерто після виборів  в десятки раз більше, ніж оті пакети,  за рахунок тотального підвищення цін і послуг. Безкоштовний сир буває лише в мишоловках. Це повинні знати всі.

- Сергію Володимировичу, багато хто з кандидатів у депутати та політиків спекулюють на питаннях знаходження Компартії України в коаліції і її відповідальності за прийняття відверто антинародних законів, таких як пенсійна, медична реформи, продажу земель сільськогосподарського призначення, позбавлення соціальних виплат дітей війни, чорнобильців, приватизацію тощо. То де ж правда?

- Єдина і очевидна правда, що це брехня.  Справжня фактична більшість у Верховній раді України, руками яких голосуються всі ганебні  закони, - Партія регіонів, блок Литвина, Реформи заради майбутнього і частина позафракційних. Вони проголосували пенсійну, медичну реформи, бюджети та інші закони, які позбавили виплат дітей війни і чорнобильців, за продаж землі, початок приватизації залізниці, портів тощо.

Про це повинні завжди пам’ятати виборці та за ніяких умов не віддати голоси за тих, хто проти власного народу і забирає в нього останнє. Нагадаю, що злодюжка завжди перший і голосніше за інших кричить тримай злодюгу, щоб відволікати увагу від себе. От тому вони і відверто оббріхують депутатів - комуністів, щоб відволікати увагу від самих себе.

Фракція Компартії України у Верховній Раді України не голосувала ніколи і не проголосує за жоден з  законопроектів, які ліквідовують завоювання Радянської влади та суперечать її передвиборній  і партійній програмі. Очорнюють Компартію  з єдиною провокаційною метою - посіяти сумнів і зневіру в душі людей. Ті, хто розповсюджує подібні брехні, панічно бояться зростаючого авторитету партії в суспільстві та її передвиборних рейтингів. У боротьбі проти Компартії об’єдналися всі - і влада, і ті, які нібито є опозиціонерами і борються  із нею.

Для спростування цієї брехні досить подивитися пропоновані і підтримані нами законопроекти та результати голосувань на сайті Верховної Ради України, публічні звіти фракції і народних депутатів перед виборцями.  А ті, що брешуть,  використовують погану поінформованість окремих груп, особливо сільського населення.  Мошенники завжди залишаться мошенниками. Для тих, хто бажає знати правду з перших рук, раджу звернутися до сайту (http://portal.rada.gov.ua).

- Звучать запевнення нинішніх кандидатів від громадських об’єднань, таких як «Моя Полтавщина», що вони захищали, захищають і будь захищати інтереси і права людей? А як насправді вони голосують у парламенті?

-Ви натякаєте на нинішнього народного депутата України, кандидата в народні депутати України по Лубенському виборчому округу №148 Володимира Пилипенка, про якого ми говорили у попередньому інтерв’ю?

-?!

Я вже вам відповідав, що мені не до вподоби, коли міняють політичні партії, бо В.Пилипенко обирався до нинішнього парламенту за списком БЮТ, але потім «перебіг» до іншого табору. Його голосування,  на мій погляд, дуже часто не на користь нашим людям. Досить згадати законопроекти про підвищення пенсійного віку, Державний бюджет на 2012 рік, де в Прикінцевих положеннях виписані фактично норми відомого законопроекту (№ 9127), про ринок земель тощо. Всі голосування кожного можна подивитися на сайті http://portal.rada.gov.ua, відривши сторінку цього народного депутата і стане все зрозумілим.

- Кого партія вважає своїм головним конкурентом на виборах?

- Для нас не існує конкурентів. Головне для нас державні інтереси і соціальна справедливість. Найголовніше те, що всі інші партії, які йдуть на вибори. не пропонують  як Компартія змінити курс розвитку держави, забезпечити народовладдя і соціальну справедливість.  Головне, щоб люди зрозуміли, що решта партій - це партії великого капіталу і вони ніколи не захищатимуть інтереси людей. Вони захищатимуть і примножуватимуть статки багатих. Ми пропонуємо інший шлях - повернення країни своєму народу і пропонуємо проголосувати за  № 3  у виборчому бюлетені та за наших кандидатів у всіх мажоритарних виборчих округах.

Збільшення кількості депутатів-комуністів у Верховній Раді України - це збільшення гарантій, що не будуть проголосовані законопроекти, які позбавляють людей прав, що в них були за часів Радянської влади. Це гарантії захисту нашої гідності.

- Сергію Володимировичу, щоб ви хотіли побажати полтавчанам напередодні виборів?

- Міцного здоров’я, щастя,добра і благополуччя кожній родині, твердої віри і впевненості, що спільними зусиллями ми відстоїмо людські права і нашу гідність, що справедливість переможе. Але за це потрібно боротися. Черговий етап боротьби - наступні парламентські вибори. Настав час голосувати за Компартію України, за самих себе, а не за багатих. Тому підтримайте Комуністичну партію України і наших кандидатів у виборчих округах. Це прості, порядні люди, патріоти свого краю: Округ № 144 (м. Полтава) – Бойко Віталій Ілліч, старший електромеханік, Полтавської дистанції сигналізації та зв’язку, член Комуністичної партії України, проживає в місті Полтаві; Округ №145 (м. Полтава) – Георгієвський Андрій В’ячеславович,  перший секретар Полтавського міського комітету Компартії України, член Комуністичної партії України, проживає в місті Полтаві; Округ № 146 (м. Кременчук) – Остапець Геннадій Олексійович, слюсар ВАТ "Крюківського вагонобудівного заводу", член Комуністичної партії України, проживає в місті Кременчук; Округ №147 (Центр - м. Миргород) – Масенко Олександр Миколайович, перший секретар Полтавського обкому Компартії України, проживає в смт Оржиця;  Округ №148 (Центр - м. Лубни) – Сірик  Ігор Володимирович, генеральний директор ПАТ "Будінвест СМ", член Комуністичної партії України, проживає в місті Полтаві; Округ №149 (Центр – м. Карлівка) – Гриценко Євгеній Антонович, директор ПСП "Лозуватка", член Комуністичної партії України, проживає в селі Лозуватка Чутівського району; Округ №150 (Центр – м. Комсомольськ) – Колісник Юрій Олексійович, землевпорядник Піщанської сільської ради, член Комуністичної партії України, проживає в селі Піщане Кременчуцького району; круг №151 (Цетр- м. Лохвиця) Дмитренко Григорій Миколайович, майстер Чорнухинської філії ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО, член Комуністичної партії України, проживає в смт Чорнухи Полтавської області.

Прості люди робітничих професій самі створюють всі блага і ніколи не будуть захищати інтереси багатіїв, голосувати за закриття своїх заводів і виробництв.

 

Записала  В. Гром, «Комуніст Полтавщини».

Переглядів: 498 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz