null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Березень » 31 » С.Гордієнко провів прийом виборців в селах Оржиччини
23:17
С.Гордієнко провів прийом виборців в селах Оржиччини

31 березня ц.р. народний депутат України С.Гордієнко провів особистий прийом виборців в селах Куйбишеве, Яблуневе, Савинці Оржицького району та зустрічі з місцевими сільськими головами,  обговорив актуальні проблеми  розвитку територіальних громад.

На особистому прийомі жителями села Куйбишеве порушувалися наступні проблеми: О.С.Добромисловою - виплата дітям війни за рішеннями судів та складного матеріального стану її малозабезпеченої родини, Л.Г.Драновською - пенсійне забезпечення, К.П.Несеном- повернення земельної ділянки йому у власність, М.Г.Сластьоненко хвилювали питання пенсійного забезпечення та виплат дітям війни.

Комплекс питань, пов’язаних із станом та перспективами розвитку сільської медицини , порушила працівниця місцевої амбулаторії Т.В.Балабан. Зокрема, заявниця з болем в серці говорила про те, що в селах сільської ради Нове, Хоружівка, Іванівка не діють фельдшерські пункти і жителі сіл не можуть отримувати елементарної медичної допомоги. Автобусне сполучення між селами відсутнє і це не дає змоги людям дістатися до амбулаторії. В останній відсутній лікар. Медперсонал працює на неповні ставки. Немає коштів на ліки. Закладу потрібен терміновий ремонт.

                                                       

Депутатом місцевої ради П.Ф.Панченком порушені питання  стану та перспективи роботи місцевої агрофірми, збереження робочих місць. Він наголосив на тому, що людей хвилюють проблеми розвитку тваринництва, продажу власниками місцевого м’ясопереробного цеху, збереження робочих місць, утримання і ремонту дитячого садка.

Ветераном праці Г.І.Сарпутько порушено проблеми  торгівлі молоком, яке  не можна придбати в місцевих торгівельних закладах вже більше трьох місяців і від цього потерпають сім’ї з дітьми, люди похилого віку та затримки з виготовленням технічної документації на земельні ділянки для неї і  групи жителів села.

Громадяни К.Г.Остапир, В.С.Чепіга порушили питання ігнорування владою рішень судів щодо виплат дітям війни та чорнобильцям.

Народний депутат С.Гордієнко надав роз’яснення заявникам та за результатами прийому скерував депутатські звернення і запити до органів виконавчої влади для їх вирішення, адже абсолютна більшість з них, піднята виборцями, відноситься до їх виключної  компетенції, а також пообіцяв надати посильну фінансову допомогу для ремонту місцевої медичної амбулаторії.

Прес-служба Оржицького РК КПУ
Переглядів: 477 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz