null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Березень » 25 » Визначено напрями роботи депутатів-комуністів
12:55
Визначено напрями роботи депутатів-комуністів

24 березня ц.р. в м. Києві відбулося засідання Координаційного комітету Всеукраїнського об’єднання депутатів рад «За соціальну справедливість і народовладдя», який розглянув питання першочергових завдань комуністів-депутатів під час підготовки і проведення чергових виборів народних депутатів України 2012 року.

Учасники засідання заслухали доповідь голови Координаційного комітету, народного депутата України, першого заступника голови фракції комуністів у Верховній Раді України, члена Президії ЦК Компартії України В.Г.Матвєєва.

В своєму виступі доповідач відзначив, що правляча буржуазна верхівка, практично узурпувавши владу в центрі і на місцях, використовуючи нинішні можливості Партії регіонів та її слухняних сателітів у Верховній Раді України, домоглася ухвалення парламентом антинародної пенсійної реформи, прийняття Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік" з призупиненням дії низки положень законів соціального спрямування і наділенням Кабінету Міністрів Україні правом визначати в "ручному" режимі розміри надання пільг та соціальних гарантії малозабезпеченим верствам населення.

За ініціативою Уряду розпочалася підготовка до приватизації вуглевидобувних підприємств, структурних підрозділів "Укрзалізниці'' морських портів. Влада проводить ганебний експеримент по реформування системи охорони здоров'я. Продовжується підвищення цін на продукті харчування, предмети першої необхідності, тарифів на житлово - комунальні послуги. Життєвий рівень переважної більшості населення все більш погіршується.

Високий рівень корупції у владних структурах, невиконання органами державної влади і місцевого самоврядування, а також господарюючими суб'єктами багатьох положень чинного законодавства і ухвалених судових рішень, ускладнення криміногенної ситуації в державі, фальсифікація якості продуктів харчування і ліків загрожують національній безпеці України та життя її громадян.

В різних куточках Україні регулярно виникають стихійні акції протесту проти свавілля влади і буржуазії. Селяни не можуть терпіти далі цінового геноциду боку закупівельників молока, картоплі та іншої продукції з особистих підсобних господарств. Наші співвітчизники виступають проти штучно створених черг земельних відділах і бюро технічної інвентаризації, грубого ставлення до них чиновників, відміни руху низки пасажирських поїздів, безробіття, невиплат підприємствами, установами і організаціями заробітної плати тощо.

Комуністи-депутати рад за своїм покликанням мають захищати інтереси т порушені права своїх виборців. Проте, в багатьох регіонах, містах і, особливо, сільській місцевості вони не виконують належним чином цих функцій.

Центральний комітет Компартії України, його Президія справедливо вказують на ці недоліки в роботі депутатського корпусу комуністів, вимагають вжити практичні заходи по їх усуненню і поліпшенню роботи депутатів комуністів рад усіх рівнів.

В ході обговорення виступили та внесли свої пропозиції: А.Ф.Тарановський - депутат Херсонської обласної ради, С.П.Пашкевич - депутат Васильківської районної ради Київської області, В.В.Холодний - депутат Запорізької обласної ради, В.П.Симонович -депутат Любешівської районної ради Волинської області, В.Г. Роєнко - депутат Черкаської обласної ради, С.В.Гордієнко - народний депутат України, М.С.Дзарданов -депутат Миколаївської обласної ради, М.М.Челенко – депутат луганської обласної ради, М.І.Майданюк - Липовецький міський голова Вінницької області, В.О.Лещенко - народний депутат України.

Виходячи з необхідності значної активізації діяльності представників партії в радах в період наступної кампанії по виборах народних депутатів України, Координаційний комітет рекомендував   регіональним   депутатським    об'єднанням,  фракціям
групам Компартії України в радах спільно з відповідними партійними комітетами
здійснити заходи щодо підвищення рівня діяльності комуністів-депутатів З цією метою необхідно: активізувати роботу по виконанню соціально значущих справ населених пунктів; брати активну участь в реалізації загальнопартійної програми "Стратегії. 2012" і формуванні реєстру партії; посилити активність кожного депутата по захисту інтересів громадян н сесіях рад; забезпечити систематичне проведення особистих прийомів та зустрічей виборцями,  наполегливо вирішувати їх нагальні  життєві  питання.
Більш ефективно використовувати у цій роботі інститут помічників-консультантів депутатів; задіяти в повному обсязі можливості депутатів з виступів у трудових колективах, навчальних закладах, засобах масової інформації.

Регіональним депутатським об'єднанням, депутатським фракціям і групам в радах усіх рівнів визначити конкретні практичні дії кожного депутата щодо підтримки, пропаганди і популяризації передвиборної програми Компартії України, а також програм її кандидатів у народні депутати України по одномандатних виборчих округах.

Депутатським формуванням спільно з партійними комітетами визначити завдання комуністів-депутатів рад щодо їх участі в роботі по організації контролю за проведенням виборів, протидії фальсифікаціям, забезпеченню встановлення реальних результатів голосування.

В ході засідання також були вирішені організаційне питанні і включено до складу Координаційного комітету Л.І.Кирилюк – депутата Скала-Подільської селищної ради Борщівського району Тернопільської області та І.Я.Яковлєва - депутата Одеської обласної ради.

В роботі засідання Координаційного Комітету Всеукраїнського об’єднання депутатів рад «За соціальну справедливість і народовладдя взяв участь і виступив П.М.Симоненко -перший секретар ЦК Компартії України, керівник фракції комуністів у Верховній Раді України.

 

Переглядів: 489 | Додав: hordienko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Aлла  
0
"Враг коварный, умный, хитрый, но именно нам принадлежит будущее." И. В. Сталин

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz