null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Липень » 24 » Знову про "Нафком-Агро"...та ошуканих орендодавців
05:59
Знову про "Нафком-Агро"...та ошуканих орендодавців

Шановний Сергію Володимировичу!

 

На Ваш запит по суті звернення жителів с. Новооріхівка Лубенського району щодо ситуації навколо заводу ДП «Нафком-Агро», Полтавська облдержадміністрація до раніше наданої відповіді додатково повідомляє, що прокуратурою області проведена перевірка з питань встановлення фактів порушення законодавства під час приватизації ВАТ «Оріхівка-цукор», доведення підприємства до банкрутства та інших питань. За результатами перевірки прокуратурою була зроблена юридична оцінка діям власників цукрового заводу та надана Вам відповідь за підписом прокурора області.

Разом з цим повідомляємо, що в останні 3 роки подальша доля цукрового заводу залежала від конкретних результатів роботи ДП «Нафком-Агро» в сільськогосподарському виробництві. Результати виявилися не втішними, що практично призвело підприємство до банкрутства.

До посівної кампанії 2012 року ДП «Нарком-Агро» виявилось не готовим. Органами виконавчої влади в районі здійснені організаційні заходи на пошук можливих орендарів землі, що зарекомендували себе в області надійними і відповідальними. Було укладено низку договорів про спільний обробіток землі з іншими компаніями, що діють на території області. На площі близько 3 тис.га посівну 2012 року провело ТОВ «Бурат-Агро» Товариство працювало за діючими договорами оренди землі з ДП «Нафком-Агро», але зважаючи на пізній термін укладених договорів ТОВ «Бурат-Агро» у 2012 році посіяв лише пізні культури: кукурудзу, сою і соняшник. Зараз Товариство робить перезаключення договорів оренди з селянами та сплачує заборгованість перед ними ДП «Нафком-Агро». Вже заключено 130 договорів, створено 14 нових робочих місць.

Щодо цукрового заводу, то він залишається у власності ДП «Нафком-Агро» і в цей час законсервований. Подальше функціонування заводу може бути вирішено після повного заключення договорів оренди землі з новими орендарями та можливостями створення ними необхідної за обсягами бурякосіючої зони.

 

З повагою голова обласної державної адміністрації                О.В.Удовіченко
Переглядів: 1170 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz