null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Жовтень » 31

                                                                                                                           Гордієнко, КПУ. виборці, Полтавщина, Гребінка

В рамках парламентського тижня роботи з виборцями народний депутат України С. Гордієнко разом з депутатами – комуністами Гребінківської районної і міської рад Л.Фундовим і С.Івасиком провели особистий прийом громадян міста і району.

В ході прийому виборці порушили проблеми необхідності підтримки волонтерства, будівництва меморіалу учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, перспектив введення у дію Закону України «Про державну службу», внесення змін до пенсійного законодавства, вирішення земельних спорів тощо.

За результатами звернень громадян депутатами-комуністами підготовлені запити і звернення та надано відповідні роз’яснення заявникам.

Депутати також провели обмін думками щодо соціально-економічного розвитку району з головою Гребінківської районної ради В.Зінченком та поспілкувалися з місцевими журналістами.

Просмотров: 370 | Добавил: hordienko | Дата: 31.10.2013 | Комментарии (0)

 Гордієнко, КПУ, пенсійна реформаЦілком можливо, що незабаром в Україні перестануть виплачувати пенсії подібно до того, як уже не виплачують зарплати і соціальні виплати. Про це заявив в ефірі радіопрограми «Територія правди» на "Радіо Ера FM” народний депутат України від КПУ Сергій Гордієнко.

Так, народний депутат упевнений, що в Україні є загроза невиплати пенсій.

«Ситуація вкрай критична. У країні є загроза невиплати пенсій. Ми бачимо це з невиплати заробітних плат і соціальних виплат. Якщо ніяких запозичень не буде, піде заборгованість. Ми прогнозуємо це», – попередив комуніст.

Він підкреслив, що в країні повністю зруйнована економіка, через що і відбуваються всі біди.

«Ганебний курс багатьох політиків призвів до того, що ми зруйнували основи економіки і постало питання, що ми не можемо нічого, тому що приватизували базові галузі народного господарства. Необхідно повернути Україну важку промисловість, хімічну промисловість, надра держави, те, що наповнює... 
Просмотров: 354 | Добавил: hordienko | Дата: 31.10.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко, КПУ, пенсійна реформаЕкс-віце-прем’єр-міністр Сергій Тігіпко має понести, як мінімум, політичну відповідальність за свої дії і ніколи більше не перебувати на політичній сцені країни. Про це заявив в ефірі програми «Територія правди» на «Радіо Ера FM» народний депутат України від КПУ Сергій Гордієнко, передав кореспондент ГолосUA.

«Повинні бути всі залучені до відповідальності – той, хто ініціював, хто проводив. При цьому найбільша відповідальність – це політична. Вони ніколи більше не повинні з’являтися на політичному небосхилі», – зазначив Сергій Гордієнко, кажучи, зокрема, про пенсійну реформу.

Він також додав, що той факт, що С. Тігіпко хотів зекономити внаслідок пенсійної реформи 850 млн. гривень, це мізерно мало в порівнянні з її наслідками.

«Крім збільшення пенсійного віку та страхового стажу для жінок, ця реформа не вирішила абсолютно нічого, жодного направлення. Тігіпко сказав, що заощадить на пенсійній реформі 850 млн. гривень. Це багато чи мало? Це дуже мало. Я сказав йому: «Візьміть кілька моїх депутатських запитів з нечистого продажу нафти на наші НПЗ, коли за півроку від обкладення податками вкрали мільярд з гаком. Так, може, нам треба не пенсійну реформу проводити, а не красти?» – обурився комуніст.

Парламентар також додав, якщо виконати те, що пропонує КПУ, а саме «повернути базові галузі державі, створити нові робочі місця і вивести економіку з тіні, але потрібно буде не тільки не збільшувати пенсійний вік, але й істотно знизити».
Просмотров: 384 | Добавил: hordienko | Дата: 31.10.2013 | Комментарии (0)

газ, Гордієнко, КПУТисяча кубометрів вітчизняного газу коштує 340 гривень, у той час як газ, який Україна купує, обходиться їй в більш ніж 500 доларів. Про це заявив в ефірі програми «Територія правди» на "Радіо Ера-FM” народний депутат України від КПУ Сергій Гордієнко, передав кореспондент ГолосUA.

«Коли ми спекулюємо на темі газу, то і з російського, і з українського боку знаходяться люди, які сідають, як мухи на мед, і спекулюють на цій темі. Чому ми всі роки говоримо про російський газ, а про український ніколи серйозних дебатів не провели? Фракція КПУ поставила в сесійній залі міністру енергетики питання: «А яка ж вартість нашого газу?». Міністр Ставицький відповів, що 340 гривень за 1000 кубів. А на Полтавщині в деяких свердловинах і того дешевше. Уявіть собі – 340 гривень і більше, ніж 500 доларів за газ, що купується. А куди ж дівається різниця, чому це не наповнює бюджет, а йде в приватні кишені?» – обурився народний депутат.
Просмотров: 349 | Добавил: hordienko | Дата: 31.10.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz