null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Квітень » 12 » Чи прийде газ у села Семенівщини?
22:44
Чи прийде газ у села Семенівщини?

З усіх районів Полтавщини найбільш складно газифікація населених пунктів іде на Семенівщині. Жителі Біляківської сільської ради за сприянням у вирішенні цього питання звернулися до народного депутата України С.Гордієнка.

Народний депутат звернувся до Уряду і Полтавської обласної державної адміністрації від яких залежить вирішення цього питання з депутатським запитом "Щодо фінансування за рахунок бюджетних коштів добудови підвідного газопроводу  до сіл Біляки та Поділ Семенівського району Полтавської області, яке триває вже багато років".

Першою відреагуала обласна державна адміністрація: «05.04.12р. № 2659/01-12 Народному депутату України Шановний Сергію Володимировичу! Обласною державною адміністрацією в межах компетенції розглянуто Ваше звернення стосовно добудови підвідного газопроводу до с. Біляки Семенівського району Полтавської області.

За результатами розгляду повідомляємо наступне.

В області приділяється значна увага газифікації сільських населених пунктів, але темпи її стримуються через значну потребу в інвестиціях та обмеженість фінансових ресурсів.

З метою ефективного використання бюджетних коштів та залучення інших видів інвестицій і визначення пріоритетних напрямів їх спрямування, а також зменшення обсягів незавершеного будівництва в області діє довгострокова Програма будівництва підвідних газових мереж до сільських населених пунктів Полтавської області.

Цією Програмою передбачено спорудження семи підвідних газопроводів до населених пунктів Семенівського району. До цього переліку входить і будівництво підвідного газопроводу до с. Біляки.

Одночасно повідомляємо, що спорудження газових мереж до сільських населених пунктів передбачається відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.08.2009 № 1001-р „Про добудову підвідних газопроводів" та затвердженого Національною акціонерною компанією „Нафтогаз України" загального переліку газогонів по Полтавській області.

У 2009 році компанією було профінансовано з запланованих 1374,4 тис. грн. на цей об'єкт 200 тис. грн., які освоєні в повному обсязі. У 2011 році управлінням капітального будівництва облдержадміністрації проводилась робота по укладанню договорів з Національною акціонерною компанією „Нафтогаз України" для продовження робіт по добудові вищезазначеного газопроводу. Всі необхідні документи надані до НАК „Нафтогаз України", але фінансування так і не надходило.

Слід зазначити, що наприкінці минулого року з обласного бюджету виділено 470 тис. грн. Це дало змогу виконати певний обсяг робіт та зменшити вартість незавершеного будівництва.

На даний час залишилось прокласти 5,4 км. газопроводу до с. Біляки. Для виконання цих робіт необхідно 2370,0 тис. грн. Це дасть змогу газифікувати оселі 2700 мешканців.

За        інформацією  Головного     фінансового  управління облдержадміністрації питання виділення коштів з обласного бюджету можливо розглянути на засіданні профільних комісій обласної ради при підготовці проекту рішення обласної ради «Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2012 рік» за умови перевиконання загального фонду обласного бюджету не менше ніж на 5% згідно п. 7 статті 78 Бюджетного кодексу України.

Таким чином, після визначення джерел фінансування, виконання робіт на цьому об'єкті буде продовжено. З повагою Голова обласної державної адміністрації О.В. Удовіченко».

Якою буде позиція Уряду?
Переглядів: 504 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz