null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Квітень » 26 » Чи виділять кошти на газифікацію сіл Семенівського району? Позиція Уряду досить туманна
05:52
Чи виділять кошти на газифікацію сіл Семенівського району? Позиція Уряду досить туманна

Розглянувши депутатський запит народного депутата С.Гордієнка щодо необхідності виділення коштів на газифікацію сіл Сенівського району Полтавської області Кабінет Міністрів України повідомив наступне : « 4886/02-12 від 18.04.12 р. Народному  депутатові України С.В.Гордієнку Шановний Сергію Володимировичу! Розглянувши Ваш запит стосовно фінансування за рахунок бюджетних коштів будівництва підвідного газопроводу до сіл Біляки і Поділ Семенівського району Полтавської області, повідомляємо.

За інформацією Полтавської облдержадміністрації, на засіданні обласної ради від З0 березня 2011 р. затверджено рішення щодо продовження до кінця 2012 року дії Програми будівництва підвідних газових мереж до сільських населених пунктів Полтавської області на 2008-2010 роки, якою передбачено будівництво зазначеного газопроводу. Питання виділення коштів на спорудження такого об'єкта з обласного бюджету буде розглянуто за умови перевиконання дохідної частини загального фонду обласного бюджету.

Крім того, згідно з пунктом 5 статті 18 Закону України "Про місцеві державні адміністрації" місцева державна адміністрація у спільних інтересах територіальних громад об'єднує на договірній основі бюджетні кошти з коштами підприємств, установ, організацій та населення для будівництва, розширення, реконструкції, ремонту та утримання мереж тепло-, водо-, газо-, енергозабезпечення тощо та фінансує здійснення цих заходів.

За інформацією Міненерговугілля, у разі забезпечення будівництва зазначеного об'єкта газопостачання гарантованим джерелом фінансування підприємства ПАК "Нафтогаз України" нададуть всебічну допомогу у вирішенні питань, пов'язаних з його будівництвом та подальшою експлуатацією. З повагою  Прем’єр – міністр України  Микола Азаров».

            Відповідь по свої суті досить туманна. Мов нехай вишукують джерела фінансування місцеві адміністрації.

            Для семенівчан сигнал - боротьбу за тепло слід продовжувати, щоб не переживати в холоді черговову зиму. Обіцянок влади доводиться чекати довго.

Переглядів: 475 | Додав: hordienko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Aлла  
0
Перевиконання дохідної частини обласного бюджету... Цікаво, за рахунок чого? Сумніваюсь. Особливо, враховуючи загальні економічні тенденції. Знаю, наскільки дороге вугілля, співчуваю.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz