null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2013 » Вересень » 21 » Депутати –комуністи вимагають від полтавської влади не допустити необґрунтованого підвищення тарифів
23:33
Депутати –комуністи вимагають від полтавської влади не допустити необґрунтованого підвищення тарифів

Полтавчан хвилює постійна налаштованість влади на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги на проїзд у міському транспорті. З цими проблемами вони звертаються на адресу депутатів-комуністів.

На останньому пленарному засіданні Верховної Ради України  депутати-комуністи від Полтавщини Роман Шугало та Сергій Гордієнко звернулися з депутатським запитом щодо недопущення необгрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в м.Полтаві до голови Полтавсьбкої ОДА. Полтавського міського голови, територіального відділення Антимонопольного комітету, керівника сектору державної інспекції контролю за цінами : «До нас на особистих прийомах звертається значна кількість жителів м.Полтави, яких обурюють рішення влади про значне підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та проїзд у міському транспорті. 

Це відбувається  на фоні подальшого зниження рівня життя населення, яке не може витримати цінового навантаження. Обурює людей і факт невідповідності ціни та якості на житлово-комунальні послуги, що надаються населенню (окремі звернення додаються).

Виходячи з того, що очолювані Вами органи  в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці  забезпечують виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня просимо Вас, … дати доручення уважно вивчити порушену проблему та вирішити її у порядку, визначеному законодавством України».

Боротьба людей і Компартії за недопущення необґрунтованого підвищення тарифів продовжується.

Переглядів: 431 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz