null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2013 » Грудень » 5 » С.Гордієнко: «Опозиція» забрехалася, а Європі не потрібна справжня думка українського народу
01:40
С.Гордієнко: «Опозиція» забрехалася, а Європі не потрібна справжня думка українського народу

У Верховній Раді відбувся хорошо відрежесований спектакль по відставці Уряду. Влада і  «опозиція» провели закулісні домовленості та черговий раз «кинули» народ і учасників євромайдану.

На словах, виступаючи за відставку Уряду, «опозиція», не провівши ніяких консультацій з парламентськими партіями і депутатами-мажоритарниками, навмисно зареєструвала такий проект постанови, за який  Компартія просто не змогла б проголосувати. «Опозиціонерам» як нікому було зрозуміло, що КПУ ні за яких умов не проголосує формулювання за «провал євроінтегації», адже Компартія постійно виступає проти здачі національних інтересів України на умовах вимог ЄС та проведення всеукраїнського референдуму з цього питання.

Фракція КПУ послідовно виступає за відставку Уряду і запропонувала свою Резолюцію Про відповідальність  Кабінету Міністрів України, в якій говориться : «Розглянувши  у відповідності із статтею 87 Конституції України питання про відповідальність Кабінету Міністрів України за соціально-економічну ситуацію в державі і враховуючи, що Кабінет Міністрів України  незадовільно здійснює покладені на нього Конституцією України повноваження, не усунув серйозних недоліків, на які неодноразово зверталася увага Верховною Радою України, і, грубо порушуючи вимоги пункту 11 статті 85 Конституції України, досі не подав  на розгляд і схвалення Верховної Ради України Програму своєї  діяльності, парафував завідомо не вигідну для держави угоду про асоційоване членство і вступ України в Зону вільної торгівлі з ЄС та не виконав взяті на себе зобов’язання при затвердженні на посаду Прем'єр-міністра України, Верховна Рада України  ПОСТАНОВЛЯЄ: Висловити недовіру Кабінету Міністрів України, що відповідно до
частини четвертої статті 115 Конституції України має наслідком його
відставку
».

Провівши показовий спектакль з  так званою «відставкою» Уряду у парламенті, «опозиція» звинувачує у своїй невдачі фракцію КПУ. Про таке у народі кажуть «з хворої голови на здорову».

Завідомо знаючи результат «опозиціонери» відмовилися перед голосуванням зробити перерву, провести консультації, підписати постанову, запропоновану комуністами, для розгляду якої у Раді необхідно не менше 150 підписів, та провести результативне голосування.

Звинувачення у провалі комуністів приводить до гіркого висновку, що «опозиція» просто не знає арифметики, адже навіть якщо додати до їхніх 186 голосів ще 33 голоси комуністів, то виходить лише 219 при необхідних 226. Забрехалися далі нікуди.

В країні продовжується ескалація протистояння. Вихід з нього можливий лише на базі прийняття парламентом Резолюції « Про відповідальність  Кабінету Міністрів України» у вивіреній редакції фракції КПУ та проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою про зовнішньо-економічну інтеграцію України.

«Опозиціонери» постійно апелюють, що їх підтримує майдан і сотні тисяч людей, а зібрані понад 3,5 мільйони підписів за проведення референдуму хіба не народ?

Чому мовчить «демократична» Європа, не висловлюючи свого осуду, що і «опозицією, і владою» душиться демократія і в народу забирається право на його волевиявлення. Напевно тому, що голос українського народу їй непотрібен.

Переглядів: 372 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz