null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Грудень » 06

Гордієнко,КПУ,Вітання,День самоврядуванняШановні працівники органів місцевого самоврядування, колеги депутати рад всіх рівнів!

Вітаю усіх Вас  з Днем місцевого самоврядування! У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації суспільних та приватних інтересів, сприяти розв’язанню життєво важливих проблем не тільки місцевого, але й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами та їх об’єднаннями , сприяти реальній участі людей в управлінських процесах.

Усім причетним до цього свята хочеться подякувати за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та побажати міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра та висловити впевненість, що наші спільні зусилля по встановленню народовладдя увінчаються успіхом.

Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот!

Сергій Гордієнко, народний депутат України

Просмотров: 387 | Добавил: hordienko | Дата: 06.12.2013 | Комментарии (0)

Верховна Рада, Гордієнко, Держбюджет, законопроект, КПУНародний депутат України від КПУ Сергій Гордієнко пропонує парламенту відраховувати в обласні бюджети 5% коштів від плати за користування надрами для видобутку корисних копалин загальнодержавного значення.

Про це сказано в законопроекті №3714, зареєстрованому у Верховній Раді 2 грудня, повідомляють "Українські Новини”.

У пояснювальній записці зазначається, що в регіонах видобутку корисних копалин існує ціла сукупність факторів впливу виробничої діяльності добувних підприємств на техногенну, екологічну й соціальну ситуацію.

У документі зазначається, що виробнича діяльність підприємств, у тому числі нафтогазовидобувних, впливає на екологію та погіршення стану доріг у регіонах видобутку.

При цьому плата за... 
Просмотров: 373 | Добавил: hordienko | Дата: 06.12.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко, КПУ,Оржиця,партійне життя

4 грудня ц.р. відбувся черговий пленум Оржицького РК Компартії України, який розглянув питання попередніх підсумків роботи районної організації Компартії України за 2013 рік та затвердив план роботи на перше півріччя наступного року.

В ході розгляду питань доповідачем та виступаючими були детально проаналізовані питання внутріпартійної роботи за поточний рік, проаналізовані попередні підсумки збору підписів щодо проведення в всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, яких в районі зібрано понад 3 тис., а також питання ходу звітно – виборної компанії у первинних партійних організаціях, підготовки до проведення районної партійної звітно-виборної конференції, прийому до лав партії, проблем підготовки річного статистичного звіту, роботи з реєстром виборців, підписки на партійну періодику та проведення масово-політичної роботи.

З доповідями з обговорюваних питань перед учасниками пленуму виступив секретар Оржицького РК КПУ В.Я.Галушка.

Просмотров: 395 | Добавил: hordienko | Дата: 06.12.2013 | Комментарии (0)

диалог, кризис, переговоры, Симоненко, Янукович                 Шановний Вікторе Федоровичу!

Кризова ситуація, що склалася в державі, реально загрожує не тільки стабільності в суспільстві, а й національній безпеці України.

Політичне протистояння призвело до насильницьких проявів і пролиття крові громадян, дестабілізації роботи органів державного управління, зовнішнього втручання у внутрішні справи нашої держави, що завдає шкоди її міжнародному іміджу.

Подальше загострення політичного протистояння, масштабні порушення громадського порядку, насильницькі антиконституційні дії, до яких вдаються певні політичні сили, можуть призвести до порушення територіальної цілісності України, її розколу.

У громадян викликають обгрунтовану тривогу захоплення державних установ, обєднань громадян, спроби дезорганізувати правоохоронну систему, заблокувати діяльність представницьких і виконавчих органів влади, відверте нав’язування зовнішніми інституціями того чи іншого вектору міжнародної інтеграції. Дійшло до загроз введення в Україну іноземних військових контингентів, населення залякується введенням надзвичайного стану. Під загрозу поставлена ефективність самої державної системи забезпечення захищенності життєво важливих інтересів суспільства і держави.

Нажаль, ні представники влади, ні політичні і громадські діячі, які керуються не інтересами держави і народу, а кон’юнктурними....

Просмотров: 369 | Добавил: hordienko | Дата: 06.12.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz