null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Червень » 14 » С.Гордієнко провів зустрічі з жителями м. Лубни
22:36
С.Гордієнко провів зустрічі з жителями м. Лубни

12 червня  народний депутат України С.Гордієнко провів зустрічі з виборцями першого і третього мікрорайонів м. Лубни в ході яких ознайомив їх з результатами роботи у Верховній Раді України, вислухав проблеми виборців, дав відповіді на питання які хвилювали учасників зустрічей та провів особистий прийом громадян.

Лубенчани  поряд з надзвичайно серйозними претензіями до роботи органів влади України висловлювали своє невдоволення з приводу того, що на «посьолку» (так один з мікрорайонів міста називають мешканці) не має жодної аптеки і за будь-якою пігулкою потрібно їхати до міста, а проїзд коштує, ніж сама пігулка.

Серйозні нарікання в жителів цього району викликають і вивезення нечистот на 7 муловий майданчик, хоча це заборонила місцева СЕС.

Потребують обстеження та ремонту ряд будинків у яких проживають колишні військовослужбовці.

Цілу хвилю обурення викликала проблема проведення повірок приладів обліку води, яка проводиться у місті з явними порушеннями чинного законодавства і виборці просили депутата надати відповідні роз’яснення та сприяти, щоб дотримувалися вимоги законодавства при проведенні таких заходів. Зокрема, заявники акцентували увагу на тому, що це має робитися надавачами таких послуг, як це визначено нормативними актами за власний рахунок.

Народний депутат запевнив виборців, що жодна з проблем не буде залишена поза увагою і ним будуть підготовлені відповідні депутатські запити і звернення про усунення порушень та підняті клопотання перед Урядом про допомогу міській владі в проведенні ремонтів будинків, хоча ця справа відома і представники  центральної влади вже  колись обіцяли долучитися до її вирішення.

В проведенні зустрічей взяли участь представники міськрайонів, депутати міської ради, перший секретар Лубенського міському партії, депутат міської ради Н.Кирпань.

Переглядів: 500 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz