null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2012 » Червень » 10

Гордієнко.Компартія.ЦукрозаводТяжкі часи нині переживає Оріхівський цукровий завод. Щороку згортається виробництво, нависла загроза його закриття і руйнації.

Це викликає занепокоєння людей, які багато років добросовісно працювали на цьому підприємстві, а нині можуть залишитися без роботи.

З своїми бідами вони звернулися до народного депутата України  С.Гордієнка та просили порушити клопотання перед владою щодо захисту заводу від руйнації, збереженню робочих місць.

З трибуни парламенту народний депутат звернувся до керівника Уряду, Генерального прокурора, керівництва Полтавської області з вимогою щодо вивчення ситуації, яка склалася та недопущення закриття заводу.

Яка позиція влади щодо ситуації в Новооріхівці?

Просмотров: 1562 | Добавил: hordienko | Дата: 10.06.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.КПУ.ЗемляСелян Лубенського і Хорольського району постійно звертаються до народного депутата України С.Гордієнка за допомогою і захистом від недобросовісного орендаря земельних часток (паїв) ДП «Нафком-Агро» , яке не розрахувалося за їх використання в 2011 році.

Депутат постійно вимагає від влади захистити селян та примусити орендаря розрахуватися з орендодавцями.

Яка позиція влади «28.05.2012 № 37-13-5-4-/9186  Верховна Рада України  Народному депутату України     Гордієнку С.В. 
Просмотров: 533 | Добавил: hordienko | Дата: 10.06.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко. Компартія.МедицинаЗадеклароване реформування галузі охорони здоров’я перетворюється на повальну «оптимізацію», яка в народі називається закриттям медичних закладів.

Реформувати - це означає вкласти кошти, щоб отримати нову більш високу якість, яка потім принесе новий рівень послуг і забезпечить оптимальні витрати.

Нинішня влада в реформування медицини не лише не хоче вкладати значних коштів для отримання нової якості, а хоче в ході перетворень навіть заощадити. Звісно такого реформування не буває, тому люди сприймають реформаторські потуги влади « в штики».

Просмотров: 569 | Добавил: hordienko | Дата: 10.06.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.В.Сорочинці.ДітиНа особистій зустрічі з народним депутатом України С.Гордієнком жителі славнозвісних Великих Сорочинців поскаржилися на відсутність добротного дитячого закладу.  А діти змушені знаходитися в пристосованому приміщенні колишньої попівської хати.

Селяни просили депутата-комуніста порушити перед Урядом, обласною і районною владою питання щодо будівництва нового приміщення для дітей.

Парадоксальність ситуації полягає в тому, що щорічно Великі Сорочинці відвідують Президенти, керівники Уряду, міністри і різна керівна челядь держави і регіону, але нікому немає діла до проблем місцевих жителів.  Основне: покрасуватися на ярмарковому майдані та купити якогось горщика.

Народний депутат С.Гордієнко підготував запит до керівника Уряду, профільного міністерства, керівництва області і Миргородського району  «Щодо необхідності будівництва дошкільного закладу в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області та невідкладне забезпечення прав дітей села на дошкільну освіту».

Прем’єр-міністр України М.Я.Азаров першим повідомив народного депутата про наслідки розгляду запиту:

Просмотров: 501 | Добавил: hordienko | Дата: 10.06.2012 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz