null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2013 » Вересень » 10 » С.Гордієнко: Уряд вкотре ігнорує потреби десятків тисяч жителів Полтавщини щодо забезпечення скрапленим газом
15:34
С.Гордієнко: Уряд вкотре ігнорує потреби десятків тисяч жителів Полтавщини щодо забезпечення скрапленим газом
Полтавщина одна з найбільш нафтогазовидобувних областей в Україні, але 30 тисяч жителів області постійно потерпають від нестачі скрапленого газу і це при тому, що на території області працює декілька потужних заводів по виробництву цієї сировини.

Всі листи обласної влади до урядових структур залишаються голосом волаючого у пустелі.

На постійні депутатські звернення і запити народного депутата України С.Гордієнка урядовці замість вирішення проблеми по суті і, задоволення потреби найбільш незахищених верств населення дають формальні відписки.

6 вересня ц.р. депутат-комуніст підготував черговий запит до Прем’єр-міністра України, Міністра енергетики та вугільної промисловості, Міністра економічного розвитку і торгівлі щодо критичної ситуації із забезпеченням населення Полтавської області  балонним скрапленим газом, від якої потерпає понад 30 тисяч абонентів наступного змісту: «На мою адресу продовжують  надходити звернення з більшості районів Полтавської області про те, що населення незадовільно забезпечується балонним скрапленим газом. Причина полягає в тому, що через систему спеціалізованих аукціонів для підприємств області виділяються надзвичайно мізерні об’єми цього газу. Від цього потерпають соціально незахищені верстви населення, які за своїми статками не змогли газифікувати оселі. Всього у області нараховується понад 30 тис.абонентів.

Попередні депутатські запити і звернення, особисте спілкування з урядовцями не мало ніяких позитивних наслідків. За сім місяців ц.р. для області виділено лише 315 тонн замість передбачуваних 735 тонн, і це при тому, що область належить до найбільш нафтогазовидобувних в Україні, має декілька заводів по виготовленню скрапленого газу і виготоляє його понад 30 тис.тонн на добу. Ігноруючи заявки області, які подаються в установленому порядку, її виділяють щомісяця   21 тонну, хоча потреби значно більші. Надумані закиди на адресу безгосподарності і зловживань з боку ПрАТ «Полтавапропангаз» ніякими документами не підтверджуються.

Своїми діями центральна влада створює атмосферу соціального напруження та недовіри до неї.

Прошу Вас, дати відповідні доручення щодо вивчення цієї важливої проблеми та її негайного вирішення».

 

Переглядів: 446 | Додав: hordienko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz