null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2013 » Жовтень » 10 » С.Гордієнко: Житло для молоді - одне з пріорететних завданнь Компартії України
07:21
С.Гордієнко: Житло для молоді - одне з пріорететних завданнь Компартії України

Забезпечення населення житлом, зокрема, молоді має бути одним з головних завдань державної політики. Та наша буржуазна держава лише на словах переймається цією проблемою.

Катастрофічними темпами ростуть диспропорції між рівнем заробітної плати і варістю одного квадратного метра житла. Більше одного мільйона людей перебувають на державному обліку тих, хто потребує поліпшення житлових умов без надії його отримати.

Така ситуація є небезпечною для держави, бо саме вона сприяє масовій еміграції та демографічному спаду, адже 47,3 молодих українців зазначають, що відсутність власного житла є головним стримуючи м фактором при прийнятті рішення про народження дитини.

Компартія України постійно тримає у полі зору проблеми житлового будівництва і вимагає від української влади вживати рішучих заходів щодо покращення фінансування цих програм.

Народним депутатом України С.Гордієнком  підготовлено депутатський запит до Премєр-міністра та Міністра фінансів України щодо фінансування державної програми пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла.

Депутат-комуніст вимагає від урядовців : « - передбачення у Державному бюджеті на 2014 рік фінансування державної програми пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла у обсязі, передбаченому Державною програмою збільшеною на обсяг видатків, які не включені у Державний бюджет на 2013 рік з фінансування програми, а саме 1 132,818 млн.грн;

 - привести розрахункову вартість 1 кв. метра житла передбачену у державних             пільгових програмах у відповідність до реально існуючих на ринку нерухомості цін, що пропонують забудовники;

- залишити незмінними нормативи площі житла, передбачені у державній програмі пільгового довготермінового кредитування молодих сімей та одиноких молодих громадян на будівництво (реконструкцію) і придбання житла (21 кв. метр загальної площі житла на одного члена сім’ї та додатково 20 кв. метрів на сім’ю), які планують змінити».
Переглядів: 437 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz