null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Червень » 7 » Сергій Гордієнко: Технічну інвентаризацію перетворюють на об’єкт корупційних діянь
01:01
Сергій Гордієнко: Технічну інвентаризацію перетворюють на об’єкт корупційних діянь

Законопроект про технічну інвентаризацію об’єктів нерухомого майна, який ухвалений 5 червня Верховною Радою, провокуватиме витіснення українських громадян з ринку праці. Про це з парламентської трибуни заявив народний депутат України від Компартії Сергій Гордієнко.

"Законопроект повністю ламає і знищує існуючу систему обліку технічної інвентаризації. Законопроект виводить питання інвентаризації та обліку нерухомості з функцій найближчих, саме до людей, самоврядних органів влади та відповідно з будь-якого впливу територіальних громад, до інвентаризації нерухомого майна. Допускається іноземний капітал, іноземці та особи без громадянства, що створює передумови переходу реальних цінностей, землі та нерухомості до власників спекулятивного капіталу, витіснення українців з ринку праці”, – зазначив Сергій Гордієнко.

За словами народного депутата, законопроект закладає основи кримінальних схем, вилучення майна у громадян, існування фірм-метеликів, створення будівельними компаніями власних інвентаризаційних підрозділів, цілковито залежних від власників.

"Законопроект, всупереч Конституції, Європейської хартії місцевого самоврядування,  Цивільного кодексу примусово і безоплатно вилучає з власності територіальних громад  всі матеріали про інвентаризацію нерухомості, що унеможливлює виконання повноважень у галузі соціально-економічного розвитку, містобудування, благоустрою, комунального господарства тощо.  Таке вилучення по  суті співпадає з  конфіскацією за злочин або накладенням контрибуції на ворога, який програв війну”, – наголосив Сергій Гордієнко.

"Незабаром ми побачимо саме чиї родичі, близькі, знайомі і чиї фірми осідлають цю інвентаризацію”, – застеріг народний депутат від Компартії.

Прес-служба КПУ

Переглядів: 392 | Додав: hordienko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz