null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2013 » Грудень » 6 » ЗВЕРНЕННЯ ПЕТРА СИМОНЕНКА ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА
14:44
ЗВЕРНЕННЯ ПЕТРА СИМОНЕНКА ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА

ЗВЕРНЕННЯ ПЕТРА СИМОНЕНКА ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА

Шановний Вікторе Федоровичу!

 

Кризова ситуація, що склалася в державі, реально загрожує не тільки стабільності в суспільстві, а й національній безпеці України.

 

Політичне протистояння призвело до насильницьких проявів і пролиття крові громадян, дестабілізації роботи органів державного управління, зовнішнього втручання у внутрішні справи нашої держави, що завдає шкоди її міжнародному іміджу.

 

Подальше загострення політичного протистояння, масштабні порушення громадського порядку, насильницькі антиконституційні дії, до яких вдаються певні політичні сили, можуть призвести до порушення територіальної цілісності України, її розколу.

 

У громадян викликають обгрунтовану тривогу захоплення державних установ, обєднань громадян, спроби дезорганізувати правоохоронну систему, заблокувати діяльність представницьких і виконавчих органів влади, відверте нав’язування зовнішніми інституціями того чи іншого вектору міжнародної інтеграції. Дійшло до загроз введення в Україну іноземних військових контингентів, населення залякується введенням надзвичайного стану. Під загрозу поставлена ефективність самої державної системи забезпечення захищенності життєво важливих інтересів суспільства і держави.

 

Нажаль, ні представники влади, ні політичні і громадські діячі, які керуються не інтересами держави і народу, а кон’юнктурними міркуваннями, не запропонували й, скоріш за все, не здатні запропонувати реальних шляхів стабілізації політичної обстановки, попередити і відвернути внутрішніх і зовнішніх загроз безпеці країни.

 

Комуністична партія України завжди засуджувала прояви насильництва і політичного екстремізму, вже давно застерігала владу і суспільство стосовно небезпеки для країни невиважених рішень, що стосуються геополітичних напрямів зовнішньополітичної діяльності. Недопущенню такого розвитку подій сприяло б залучення народу до вирішення цих питань шляхом проведення Всеукраїнського референдуму, реалізація антикризової програми, яку запропонувала Комуністична партія України. Нажаль наші ініціативи були ігноровані.

 

Вважаємо своїм моральним, патріотичним обов’язком звернутися до українського народу і до Вас, як гаранта державного суверенітету і територіальної цілісності України, з пропозицією започаткувати процес діалогу з усіма політичними силами для пошуку шляхів виходу з політичної кризи і подолання загроз національним інтересам держави.

 

Як перший крок, слід було б терміново під егідою Президента України створити консультативний орган для вирішення цих завдань із залученням вищих посадових осіб держави, лідерів парламентських фракцій, авторитетних громадських й релігійних діячів, представників інтелігенції.

 

Впевнені, що ця ініціатива буде підтримана в усіх верствах суспільства і сприятиме запобіганню і відверненню деструктивних процесів з непередбачуваними для народу України і суверенітету держави наслідками.

 

З повагою,

Петро Симоненко

Переглядів: 372 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz