null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2012 » Жовтень » 18 » 12 причин для того,щоб віддати свій голос За Комуністичну партію України та її кандидатів
21:49
12 причин для того,щоб віддати свій голос За Комуністичну партію України та її кандидатів
1.Компартія - єдина політична сила в країні, яка не зрадила своїх виборців.

Лише комуністи у повному складі голосували проти Пенсійної реформи, проти проекту Трудового кодексу, проти продажу українських чорноземів, проти бюджету, з якого влада прибрала всі гроші, що передбачалися на соціальний захист малозабезпечених громадян України.

2.Компартія - єдина політична сила в країні, серед народних депутатів якої нема й не було жодного перебіжчика, зрадника-«тушки».

3.Компартія - єдина політична сила в країні, яка знає, як створити робочі місця та забезпечити стабільне зростання зарплати. В Антикризовій програмі КПУ говориться, що треба націоналізувати підприємства базових галузей промисловості.

4.Компартія - єдина політична сила в країні, яка прямо заявляє, що скасує нинішню пенсійну реформу у разі своєї перемоги на виборах у Верховну Раду. А щоб у всіх були гідні пенсії, треба повернути державну монополію на алкоголь і табак, ввести оподаткування розкоші та багатства. Тоді доходи державного бюджету та Пенсійного фонду зростуть удвічі.

5.Компартія - єдина політична сила в країні, яка послідовно голосує проти земельної реформи та планів олігархів з розпродажу української землі.

6.Компартія - єдина політична сила в країні, яка виступала й виступає за економічно вигідний союз братніх народів, за вступ до Митного Союзу та Євроазійський економічний простір з Росією, Білоруссю та Казахстаном. Лише так можна забезпечити безперебійну працю наших підприємств та ринок збуту їхньої продукції.

7.Компартія - єдина політична сила в країні, що виступає проти кредитів МВФ та співробітництва з ВТО. Міжнародний капітал вимагає від нас зростання цін і тарифів, він знищує нашу економіку та перетворює Україну на європейське звалище радіоактивних та інших відходів.

8.Компартія - єдина політична сила в країні, яка відверто виступила проти людиноненависницької медичної реформи. Щоб медицина знову стала безкоштовною та доступною, її треба фінансувати (не менше 8% від ВВП), проте олігархи та чиновники фінансують медицину тільки для себе, свої «Феофанії» та свої санаторії.

9.Компартія - єдина політична сила в країні, яка допомагає трудовим колективам повернути борги по заробітній платі. За допомогою депутатських запитів, звернень до прокуратури, позивів до суду, мітингів та страйків за півтора роки трудящим України повернули понад 600 млн. гривень боргу по зарплаті.

10.Компартія - єдина політична сила в країні, яка виступає проти послідовників фашизму.

11. Компартія - єдина політична сила в країні, котра знає, як зменшити тарифи ЖКГ та вартість на газ для населення.

12.А головне: Компартія - єдина політична сила в країні, яка послідовно виступає проти олігархічної влади, проти олігархічного ладу в Україні. Єдиною альтернативою цьому суспільно-економічному ладу, що корчиться в муках суцільної кризи, може бути лівий поворот до соціалізму та соціальної справедливості.
Багато хто вже зрозумів, решта скоро зрозуміють - зміна однієї парти капіталу на іншу партію капіталу нічого принципового не змінить. Тому трудовий народ повинен голосувати за свою Комуністичну партію, а значить за справедливість, за соціалізм.
Переглядів: 465 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz