null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2012 » Жовтень » 18
Гордієнко.Компартія.Оржиччина.Солдатські вдови

14 жовтня ц.р. жителі  села Чайківщина, що на Оржиччині, зібралися для вшанування пам’яті Солдатських вдів.

З ініціативи комуністів тут було відкрито Меморіальну Стелу всім Солдатським вдовам села.

Солдатські вдови. Хто вони? Чому і досі ятрять душі серця рідних згадки про їх долі? Ось що пише про них у своєму творі учениця однієї із шкіл України: «…Травень сорок п'ятого був щедрим на тепло. Буйно квітував бузок, і величезні пахучі оберемки його кидали солдатам, які поверталися в рідні краї з важких воєнних доріг. Як на них чекали! Чекали чоловіка, батька, коханого...

Не всі поверталися з воєнних доріг: чорні хустинки печалі ще довго покривали передчасно посивілі голови солдатських вдів. Скільки їх, молодих, вродливих, убитих горем, залишилося жити в самоті! Ніхто не вів тоді тієї сумної статистики...

Просмотров: 533 | Добавил: hordienko | Дата: 18.10.2012 | Комментарии (0)

1.Компартія - єдина політична сила в країні, яка не зрадила своїх виборців. Лише комуністи у повному складі голосували проти Пенсійної реформи, проти проекту Трудового кодексу, проти продажу українських чорноземів, проти бюджету, з якого влада прибрала всі гроші, що передбачалися на соціальний захист малозабезпечених громадян України.

2.Компартія - єдина політична сила в країні, серед народних депутатів якої нема й не було жодного перебіжчика, зрадника-«тушки».

3.Компартія - єдина політична сила в країні, яка знає, як створити робочі місця та забезпечити стабільне зростання зарплати. В Антикризовій програмі КПУ говориться, що треба націоналізувати підприємства базових галузей промисловості.

4.Компартія - єдина політична сила в країні, яка прямо заявляє, що скасує нинішню пенсійну реформу у разі своєї перемоги на виборах у Верховну Раду. А щоб у всіх були гідні пенсії, треба повернути державну монополію на алкоголь і табак, ввести оподаткування розкоші та багатства. Тоді доходи державного бюджету та Пенсійного фонду зростуть удвічі.

5.Компартія - єдина політична сила в країні, яка послідовно голосує проти земельної реформи та планів олігархів з розпродажу української землі.

6.Компартія - єдина політична сила в країні, яка виступала й виступає за економічно вигідний союз братніх народів, за вступ до Митного Союзу та Євроазійський економічний простір з Росією, Білоруссю та Казахстаном. Лише так можна забезпечити безперебійну працю наших підприємств та ринок збуту їхньої продукції.                                                                       

7.Компартія - єдина політична сила в країні, що виступає проти кредитів МВФ та співробітництва з ВТО. Міжнародний капітал вимагає від нас зростання цін і тарифів, він знищує нашу економіку та перетворює Україну на європейське звалище радіоактивних та інших відходів.

8.Компартія - єдина політична сила в країні, яка відверто виступила проти людиноненависницької медичної реформи. Щоб медицина знову стала безкоштовною та доступною, її треба фінансувати (не менше 8% від ВВП), проте олігархи та чиновники фінансують медицину тільки для себе, свої «Феофанії» та свої санаторії.

9.Компартія - єдина політична сила в країні, яка допомагає трудовим колективам повернути борги по заробітній платі. За допомогою депутатських запитів, звернень до прокуратури, позивів до суду, мітингів та страйків за півтора роки трудящим України повернули понад 600 млн. гривень боргу по зарплаті.

10.Компартія - єдина політична сила в країні, яка виступає проти послідовників фашизму.

11. Компартія - єдина політична сила в країні, котра знає, як зменшити тарифи ЖКГ та вартість на газ для населення.

12.А головне: Компартія - єдина політична сила в країні, яка послідовно виступає проти олігархічної влади, проти олігархічного ладу в Україні. Єдиною альтернативою цьому суспільно-економічному ладу, що корчиться в муках суцільної кризи, може бути лівий поворот до соціалізму та соціальної справедливості.

Багато хто вже зрозумів, решта скоро зрозуміють - зміна однієї парти капіталу на іншу партію капіталу нічого принципового не змінить. Тому трудовий народ повинен голосувати за свою Комуністичну партію, а значить за справедливість, за соціалізм.
Просмотров: 463 | Добавил: hordienko | Дата: 18.10.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.КПУ.Оржиччина.Заріг.Будівництво Доріг

Жителі с.Заріг звернулися до народного депутата України С.Гордієнка за сприянням у будівництві дороги з твердим покриттям на одній з вулиць села.

Народний депутат звернувся до державної обласної і районної влади з пропозицією щодо включення до програм соціально-економічного розвитку та бюджетів 2013 року будівництва доріг з твердим покриттям в с. Заріг Оржицького району Полтавської області

15.10.2012 р.                            ПРЕМ’ЄР - МІНІСТРУ УКРАЇНИ

                                                                         АЗАРОВУ М.Я.

         ГОЛОВІ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ

 ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ 

                                                                                              УДОВІЧЕНКУ О.В. 

ГОЛОВІ ОРЖИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ

ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

РИБАЧОВУ Г.І. 

ДЕПУТАТСЬКИЙ ЗАПИТ 

Щодо включення до програм соціально-економічного розвитку та бюджетів 2013 року будівництва доріг з твердим покриттям в с. Заріг Оржицького району Полтавської області

 

Шановні Миколо Яновичу, Олександре Васильовичу,

Григорію Івановичу! 

             На мою адресу  надійшло звернення від жителів с. Заріг Оржицького району Полтавської області щодо необхідності будівництва дороги з твердим покриттям ( копія додається).

Просмотров: 538 | Добавил: hordienko | Дата: 18.10.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.КПУ.Газифікація.Полтавщина.СеменівкаЖителі сіл Семенівського райоу постійно звертаються до народного депутата України С.Гордієнка з проханням порушити перд владою питання фінансування підвідних газопроводів.

Нещодавно депутат - комуніст отримав чергове запевнення влади щодо газифікації Семенівщини. Влада знову обіцяє фінансову підпримку. Але фінансування ще не надійшло, а районна влада вже "мордує" місцевих жителів за те, що посміли звернутися до депутата. "Мордує", бо на інше  напевно не здатна.

Ащо обіцяє влада? "12.10.2012 №31-06310-2-6/6859 Верховна Рада України Народному депутату України Гордієнку С. В. Щодо питання газифікації Шановний Сергію Володимировичу!


Міністерство фінансів на виконання доручення Прем'єр-міністра України Азарова М. Я. розглянуло Ваше звернення щодо будівництва підвідного газопроводу до сіл Степанівка та Бурімка Семенівського району Полтавської області і повідомляє
.

Просмотров: 483 | Добавил: hordienko | Дата: 18.10.2012 | Комментарии (0)

Гордиенко, зерно, КПУ, продовольственная безопасностьВ погоне за сверхприбылями зернотрейдеры и правительство ставят под угрозу продовольственную, а вместе с ней и государственную безопасность страны. Такое заявление для ГолосUA сделал народный депутат Украины от КПУ Сергей Гордиенко, комментируя бодрые отчеты министра агрополитики Николая Присяжнюка о том, что в октябре экспорт зерна превысит планку 2 миллиона тонн.

Министр подчеркнул, что ограничивать вывоз зерна власть не намерена.

«Трейдеры в сговоре с правительством открыли «зеленый коридор» для вывоза зерна из Украины в не лимитированном объеме. Крупный капитал и лоббирующая его интересы власть уже докатились до того, что ради наживы совершают преступление против государственной безопасности», – констатировал С. Гордиенко.

Просмотров: 450 | Добавил: hordienko | Дата: 18.10.2012 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz