null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2012 » Грудень » 27


                                               Дорогі друзі!

Залишаються лічені дні нинішнього року. У двері стукає 2013 рік. В  новорічну ніч ви загадаєте найзаповітніші свої бажання. Хай же вони здійсняться всі до одного, а негаразди й труднощі залишаться в минаючому році!

Нехай будуть щасливими й вдячними ваші діти та онуки, нестаріючими - батьки, вірними - друзі! Хай новий 2013 рік принесе якнайменше сліз і якнайбільше посмішок!

Щиро бажаю, щоб добробут прийшов у кожен Ваш дім і більше ніколи не залишав його! Здоров'я вам, радості, процвітання й любові, дорогі друзі!

З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Народний депутат України, перший секретар

Оржицького РК Компартії України         Сергій Гордієнко

Просмотров: 408 | Добавил: hordienko | Дата: 27.12.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.КПУ.Залізниця.Хюндацй.ТСККомуністична партія України зареєструє у парламенті постанову про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування ситуації з поїздами «Хюндай».

Про це повідомив народний депутат України від КПУ Сергій Гордієнко в ефірі програми «Розворот UA» на радіо «Ера ФМ».

Комуніст підкреслив, що ситуація з поломкою корейських поїздів вимагає детального розслідування на рівні Генеральної прокуратури України та парламенту.

«Євро-2012 – не виправдання для Бориса Колесникова. Про футбольний чемпіонат ми знали задовго, а відповідно поїзди мали протестуватися», – сказав парламентар.

Сергій Гордієнко підкреслив, що з наступного місяця Компартія зареєструє постанову про створення в парламенті ТСК з розслідування цього питання.

«Ми маємо дізнатися, яка вартість потягів, чи було проведене тестування, чому не розглядалися інші виробники і хто має відповідати за постійні поломки корейських поїздів», – підсумував комуніст.

Прес-служба КПУ
Просмотров: 409 | Добавил: hordienko | Дата: 27.12.2012 | Комментарии (0)

                                                                                                                           Кордієнко.Компартія.Хюндай.Крюківський вагонобудівний

Україна може самостійно виробляти якісні поїзди замість того, щоб закуповувати корейські «Хюндай». Про це повідомив народний депутат України від КПУ Сергій Гордієнко в ефірі програми «РазворотUA» на радіо «Ера ФМ».

Комуніст підкреслив, що сам не раз їздив на закуплених Україною корейських потягах. «Практично завжди пасажири обурювалися з приводу якості поїздки», – сказав він.

Депутат також додав, що залишається невідомим, чи проводилися тендери на закупівлю поїздів і чому був обраний саме корейський виробник.

Більше того, підкреслив Сергій Гордієнко, Україна може самостійно виробляти поїзди не гіршої якості.

«У нас є свої виробники, які розробили свої потяги, які нічим не поступаються сучасним технологіям. Наприклад, Крюківський завод», – підсумував парламентар.

Прес-служба КПУ

Просмотров: 402 | Добавил: hordienko | Дата: 27.12.2012 | Комментарии (0)

Гордієнко.Компартия.СОТ.УкраинаНародні депутати фракції Компартії України С.В.Гордієнко та В.Г.Матвєєв зареєстрували проект  Постанови Верховної Ради України «Про заслуховування інформації Кабінету Міністрів України  щодо наслідків вступу України до Світової організації торгівлі (СОТ)».

Метою проекту Постанови є заслуховування інформації Кабінету Міністрів України для отримання повної, всебічної та достовірної інформації щодо ефективності вступу України до Світової організації торгівлі (СОТ), подальших кроків Уряду та перспектив держави на цьому шляху.

В пояснювальній записці до законопроекту говориться: «Незважаючи на численні попередження та застереження провідних вітчизняних експертів, 5 лютого 2008 року було підписано Протокол про вступ України до СОТ, який згодом був ратифікований і з 16 травня 2008 року Україна набула членства у зазначеній організації.

На сьогодні стан української економіки не відповідає прогнозам, які очікувалися напередодні вступу до СОТ...

Просмотров: 413 | Добавил: hordienko | Дата: 27.12.2012 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz