null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2014 » Лютий » 28

В стране уже нет того тоталитарного режима, который, по словам лидеров оппозиции, безжалостно их преследовал. И если свеженазначенный премьер-министр Яценюк призывает народ на улице снять маски и сдать оружие, то его товарищи по партии в Верховной Раде должны поддержать законопроект коммунистов о снятии депутатской неприкосновенности, - так народный депутат от КПУ Сергей Гордиенко прокомментировал заявления Арсения Яценюка, после назначения того премьер-министром Украины.

Снятие ряда депутатских привилегий – это полумера с привкусом популизма. Миллионеры в ВР сидят не ради зарплаты нардепа или отпускного пособия, они сидят в Раде ради своей личной неприкосновенности, - уверен парламентарий.

        «Нужно возвращаться к советской системе, когда зарплату народному депутату.....
Просмотров: 386 | Добавил: hordienko | Дата: 28.02.2014 | Комментарии (0)

Гордиенко,КПУ,Верховный Совет,фракцияСучасна Україна переживає один з найдраматичніших моментів у своїй історії. Внаслідок гострого трьохмісячного протистояння, яке супроводжувалося масовими безпорядками, застосуванням зброї, захопленням адміністративних, у тому числі урядових приміщень, пролилася кров, загинули люди.

Висловлюючи співчуття безвинно потерпілим, рідним і близьким загиблих, фракція Компартії України у Верховній Раді України заявляє про глибоку стурбованість трагічним розвитком подій в суспільстві. Наша фракція неодноразово звертала увагу Президента та уряду на згубність політичного курсу, який ними проводився, його антинародний характер, відступ від передвиборних обіцянок і фактичний обман народу, тенденції до встановлення в країні авторитарного режиму. Однак воля народу, висновки науковців, наші застереження і пропозиції брутально ігнорувалися, виходячи з власних інтересів.

Це призвело до катастрофічних наслідків в усіх сферах життя держави і суспільства. Країна опинилася перед загрозою дефолту. Життя мільйонів людей погіршується. Державний організм вразила тотальна корупція. Безпрецедентно знизився рівень довіри населення до всіх інститутів влади.

      В такій обстановці вибух став неминучим. Зарозуміла, самовпевнена, збанкрутіла влада не зробила належних висновків з того, що сталося, діяла невиважено, не змогла запобігти трагічному розвитку...
Просмотров: 438 | Добавил: hordienko | Дата: 28.02.2014 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz