null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2012 » Листопад » 04
Гордієнко.Компартія.Великий Жовтень,Соціалізм

                                              Шановні товариші! 

Сердечно вітаю Вас із 95-ю річницею вікопомної події XX століття — Великої Жовтневої Соціалістичної революції. Ця революція започаткувала глибинні зрушення в суспільстві, нову епоху в житті планети, реально забезпечила соціальну рівність трудящих, прогресивні тенденції демократії та народовладдя. Засади нинішнього європейського суспільства значною мірою творились у далекому 1917 році під впливом перетворень у першій Країні Рад.

Хай річниця Великого Жовтня стане для Вас приводом оцінити зроблене нашими дідами і прадідами та реально оцінити особистий внесок у відстоюванні своїх прав.

Зичу Вам успіхів у всіх справах, щастя і добра, миру та любові.

Хай ідеї Жовтневої революції окриляють Вас на боротьбу за соціальну рівність, братерство, забезпечення народовладдя і виховують впевненість у тому, що за соціалізмом майбутнє.

  З повагою                              

Народний депутат України                                                 С.Гордієнко

Просмотров: 436 | Добавил: hordienko | Дата: 04.11.2012 | Комментарии (1)

Гордієнко.КПУ.Фашизм.УкраїнаВ день 68-й годовщины освобождения Украины от немецко-фашистских захватчиков, 28 октября 2012 года, в Верховную Раду Украины получило пригласительный билет ультранационалистическое Всеукраинское объединение «Свобода», набравшее на выборах по партийным спискам, по данным экзит-полов, около 12% голосов.

Это стало главной сенсацией украинских выборов. Данные соцопросов всего месяц назад показывали, что «Свобода» не дотягивает до вожделенных 5 процентов и в Верховную Раду не проходит.

Двенадцать процентов – это триумф крайних националистов. Лозунг «Рука не здригнеться» («Рука не дрогнет») сработал. За один день и одну ночь «Свобода» из маргинальной структуры превратилась в респектабельную парламентскую партию, которая отныне будет влиять не только на внутриполитическую ситуацию...

Триумф ультра-националистов - это во многом результат не столько ухудшающейся экономической ситуации (этого и нет), сколько пропаганды, избирательных технологий, «промывки мозгов».

Просмотров: 466 | Добавил: hordienko | Дата: 04.11.2012 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz