null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 61 62 »

Просмотров: 450 | Добавил: kommynist | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

Уже сегодня есть все основания утверждать, что деятельность новоназначенного правительства сведётся к дальнейшему социальному геноциду под соусом многообещающих «реформ». Это видно было даже из первых публичных высказываний членов Кабмина. Так, премьер Арсений Яценюк заявил: «В следующем году нам надо продолжать идти по пути оптимизации социальных затрат». По его словам, предстоит принятие «очень жесткого с уменьшением по всем статьям расходов бюджета на 2015 год». Что конкретно означают эти слова, стало понятно после обнародования журналистом Анатолием Шарием копий соответствующих правительственных документов. Министр социальной политики Павел Розенко, которому ранее Яценюк поручил «принять много непопулярных решений», подтвердил подлинность данных материалов. «Все это будет принято вместе с государственным бюджетом», – сказал он.

Отменить… урезать… сократить…

Итак, что же предлагает Кабмин:

– внести изменения в Конституцию и сократить срок обязательного среднего образования с 11 лет до девяти;

– изъять нормы о бесплатном образовании и бесплатной... 

Просмотров: 446 | Добавил: kommynist | Дата: 28.12.2014 | Комментарии (0)

Уважаемые друзья!

У каждого из нас уходящий год сложился по-разному. Но так или иначе в новогодние праздники все мы вспоминаем о том, что считаем для себя самым главным, — подводим символический итог прожитого и думаем о будущем.

 Хочу пожелать всем Вам в Новом 2015 году  мира и исполнения желаний. Чтобы исполнилось и получилось все, что вы наметили, загадали, задумали.

Пусть осуществятся все ваши добрые начинания, планы и замыслы. Пусть эти светлые праздники наполнят наши сердца радостью и новой надеждой, принесут в каждую семью мир и согласие, благополучие и уют.

У нашего народа есть старая добрая традиция — в новогодние праздники дарить друг другу подарки.

Давайте в эти дни подарим своим близким самое ценное, самое дорогое — уважение, внимание и любовь. И пусть душевный покой, тепло и достаток сопутствуют вам не только в праздники, но и всю жизнь!

С уважением 

Сергей Гордиенко, народный депутат Украины УІ-УІІ созывов

Просмотров: 370 | Добавил: kommynist | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

27 декабря 2014 года, в Киеве состоялся 49-й съезд Коммунистической партии Украины.

В повестку дня Съезда были включены следующие вопросы:

1. Политический отчет Центрального Комитета Коммунистической партии Украины.

2. Отчет Центральной Контрольной Комиссии Коммунистической партии Украины.

3. Выборы Центрального Комитета Коммунистической партии Украины.

4. Выборы Центральной Контрольной Комиссии Коммунистической партии Украины.

С политическим отчетом Центрального Комитета Компартии Украины выступил Первый секретарь ЦК КПУ Петр Симоненко.

Он, в частности, заявил, что ситуация в Украине и состояние партии требуют постоянного внимания к пополнению КПУ молодыми, свежими силами, ежедневной заботы о политической закалке партийных кадров, воспитания у них понимания высокого долга члена Коммунистической партии, ответственности, очищения рядов КПУ от тех, кто подрывает ее основы, вредит авторитету партии среди населения.

Также Петр Симоненко подчеркнул, что изменить ситуацию в Украине к лучшему, вывести страну из глубокого кризиса возможно только путем...

Просмотров: 410 | Добавил: kommynist | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

Просмотров: 562 | Добавил: kommynist | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

 Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята !

День місцевого самоврядування - це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми малої Батьківщини, дбають про її розквіт і зростання.

Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей, дієвим інструментом вирішення не лише регіональних, а й загальнодержавних завдань. Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісному співробітництву з територіальними громадами вдається не лише вирішувати чимало непростих питань у житті рідного краю, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів.

Від усього серця бажаю усім Вам, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх інтереси, міцного здоров’я, щастя, наснаги і непохитної віри у щасливе майбутнє!

 С.Гордієнко, народний депутат України УІ-УІІ скликликань, перший секретар Оржицького РК КПУ

Просмотров: 462 | Добавил: kommynist | Дата: 03.12.2014 | Комментарии (0)

Що ж таке Юріїв день, і яка історія цієї приповідки? Це був час, коли селянинові після закінчення сільськогосподарського року за тиждень до цього дня і тиждень після нього дозволялося переходити від одного землевласника до іншого. Таке право вважалося благом для простої людини. Після скасування  цього права настало повне закріпачення селян. Народна приповідка стала виявом великого  розчарування людей.

Перефразовуючи цю  приповідку стосовно фальшивих передвиборних обіцянок і практичних намірів, які має здійснити нинішня влада,  можна сказати: ««Ось тобі, виборцю, і Юріїв день!».

Вже стало надзвичайно гіркою традицією і унікальним феноменом українських реалій, коли люди, доведені до фактично скотинячого існування, ідуть і вперто голосують за тих, хто довів їх до такого існування.

Останні два десятиліття громадяни України в більшості голосували за тих, хто більше брехав з екрана телевізора, давав  жменю прілої гречки чи копійчину, а потім виборці, клянучи обрану  ними ж «злочинну владу», йшли на наступні вибори і тупо обирали, як виходило, «ще більш злочинну».

Аргументи і застереження Компартії України на них не діяли. Люди своїми руками... 

Просмотров: 460 | Добавил: kommynist | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

В обласній раді депутатська фракція КПУ налічує всього 7 осіб, але її діяльність в інтересах вибор­ців надзвичайно відчутна.

Комуністи жодного разу не підтри­мали рішень, спрямованих проти про­стої людини. А от пропозиції депутатів - комуністів часто підтримувалися біль­шістю. Не дивлячись на те, що і попе­редня влада, і нинішня - неофашистсь­ка, проводили антикомуністичну ідео­логію, настійливість і аргументованість комуністів досягала позитивної мети.

Тільки завдяки бойовитості фракції підтримана ініціатива про виділення коштів із обласного бюджету для забезпечення безкоштовного лікуван­ня онкохворих жителів Полтавщини. В цьому році на ці цілі виділено понад 7 млн. грн..

З ініціативи комуністів щороку при­ймалися рішення про одноразову виплату коштів до Дня Перемоги учас­никам Великої Вітчизняної війни.

Були підтримані пропозиції по ... 

Просмотров: 482 | Добавил: kommynist | Дата: 30.11.2014 | Комментарии (0)

29 листопада 2014 року, відбулася ХХХVII звітно-виборна конференція Полтавської обласної організації Компартії України.

В роботі конференції взяв участь Перший секретар ЦК КПУ Петро Симоненко.

На розгляд порядку денного конференції були винесені наступні питання:

1. Звіт обласного комітету Компартії України.

2. 3віт контрольно-ревізійної комісії обласної організації Компартії України.

3. Вибори нового складу обласного комітету партії.

4. Вибори нового складу контрольно-ревізійної комісії.

5. Вибори делегатів на 49-й з’їзд Комуністичної партії України.

6. Затвердження кандидатур, рекомендованих до складу ЦК і ЦКК КПУ.

Роботу конференції відкрив перший секретар Полтавського обкому КПУ Олександр Масенко. Він виступив з доповіддю про роботу обласного комітету партії за звітний період з 14 травня 2011 року по 29 листопада 2014 року. Делегати також заслухали звіт голови Контрольно-ревізійної комісії В.М.Скотніков.

Зокрема, Олександр Масенко проінформував делегатів про позитивні результати діяльності обласного комітету КПУ. Так, забезпечено щорічний прийом у партію не менше 10% від кількісного складу обласної парторганізації. Прийнято в члени КПУ 2223 чоловіки і зараз обласна партійна організація налічує 6080 комуністів. Покращився якісний склад прийнятих до лав КПУ.

Крім того, досягнуто деяких позитивних результатів...

Просмотров: 562 | Добавил: kommynist | Дата: 29.11.2014 | Комментарии (0)

«…что обещают сделать представители нынешней власти по требованию МВФ: для начала повысить пенсионный возраст на два года для мужчин и на три для женщин. И это уже дополнительно к предыдущей пенсионной реформе. Получается у мужчин 65, у женщин 63 года – возраст выхода на пенсию. Также планируется ликвидировать право на досрочный уход на пенсию, возможность считать год за два на опасных предприятиях, ограничить пенсии работающим пенсионерам и установить пенсионный возраст офицерам армии 60 лет. Ожидается повышение цены на газ для муниципальных учреждений на 50%, это коснется школ, садиков, больниц и так далее, - рассказал  Петр Симоненко, - При этом стоимость газа должна в два раза вырасти для частных потребителей. Безусловно, это отразится как на платежках рядовых граждан, так и на стоимости различных продуктов. При этом стоимость электричества вырастет на 40%. Также в этот перечень входит приватизация ЖКХ с правом самостоятельно устанавливать стоимость услуг. Также предлагается допустить рост цен в соответствии с ростом цены на газ. Это будет полный абсурд, где-то на международной бирже выросла цена на газ и у нас тоже начнет дорожать та или иная продукция. Предлагают отменить льготы и повысить налог на транспорт на 50%. Планируется отмена господдержки родов, бесплатного питания, учебников. Следующий пункт - ограничить практику упрощенного налогообложения – это уже удар по малому и среднему бизнесу. Есть у МВФ требования и к сельским жителям. К примеру, отменить практику льгот по НДС в сельской местности и параллельно снять мораторий на продажу земли. И на фоне всего этого, правительством взято обязательство не повышать прожиточный минимум. Предполагается что правительство Яценюка примет эти и другие изменения, потому, что согласно его собственным словам «Украина примет все требования МВФ, потому что нет другого выбора."

Просмотров: 450 | Добавил: kommynist | Дата: 22.11.2014 | Комментарии (0)

Попередня та нинішня регіональна влада не полишає намірів перетворити Полтавщину в зону активного видобутку сланцевого газу.

На чергову сесію обласної ради планують винести питання  погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на гелогічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, сланцевого газу Гулаківської площі на території Новосанжарського та Машівського районів. Також планується прийняти рішення щодо погодження таких площ на територіях  Гадяцького, Зіньківського, Кобеляцького, Новосанжарського,  Миргородського та Великобагачанського районів.

В минулому провладною більшістю в обласній раді вже приймалися подібні рішення, що викликало законне занепокоєння громадськості. Чи не єдиними з депутатів, хто тоді не голосував за них були депутати-комуністи.

Одним з найвагоміших аргументів на підтримку видобутку сланцевого газу влада завжди висуває тему енергетичної незалежності України.

Депутати – комуністи і громадськість звертають увагу на те, що Полтавщина займає провідне місце у державі по видобутку нафти і газу, але це приносить мало користі регіону. Жителі Полтавщини не знають... 

Просмотров: 475 | Добавил: kommynist | Дата: 18.11.2014 | Комментарии (0)

На адресу народного  депутата України С.В.Гордієнка (КПУ) надійшла Подяка Асоціації міст України наступного змісту:

"Шановний Сергію Володимировичу!

     З нагоди завершення роботи Верховної Ради України VII скликання прийміть слова щирої вдячності віл Асоціації міст України за співпрацю.

Протягом цих років ми з Вами спільно працювали, формуючи законодавчу базу для реформування місцевого самоврядування та покращення системи муніципального управління.

Переконані, що проведена робота є гідним внеском у розбудову нашої держави, майбутнє якої неможливе без сильного та дієвого місцевого самоврядування - інституту влади, близького по духу нашій ментальності та зрозумілого людям.

Щиро бажаємо Вам міцного здоров'я, благополуччя, успіхів на обраному шляху та реалізації життєвих планів!

    Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

    З повагою

   Виконавчий директор Асоціації

   міст України                                            М.В.Пітцик"

Довідково: Гордієнко С.В. раніше нагороджувався "Відзнакою Асоціації міст України" - за вагомий внесок у формування правової основи діяльності органів місцевого самоврядування та забезпечення взаємодії органів державної влади з органами місцевого самоврядування у вирішенні питань місцевого і регіонального розвитку та Почесною Грамотою Верховної Ради України.

Просмотров: 465 | Добавил: kommynist | Дата: 17.11.2014 | Комментарии (0)

Дорогі друзі!

Щиро вітаю усіх трударів села з Днем працівників сільського господарства! 

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а Ваша праця буде належно поцінованою. Велика подяка вам за любов до землі, наполегливість і витримку.

Від усієї душі бажаю усім вам  міцного здоров’я, великого терпіння та невичерпного оптимізму, щоб, незважаючи на фінансову скруту, своєчасно і тільки добірним насінням поля засівали. Нехай ваші ниви завжди родять щедро, а  природні стихії обходять  стороною. Хай ваші родини живуть у мирі,сімейному затишку, щасті, благополуччі і при доброму здоров’ї!

З повагою

Сергій Гордієнко, народний депутат України УІ-УІІ скликань (КПУ),

перший секретар Оржицького РК КПУ                      

Просмотров: 412 | Добавил: kommynist | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

15 листопада ц.р. відбулися засідання бюро та пленуму Полтавського обласного комітету Компартії України на яких були розглянуті питання:

1.Про підсумки роботи обласної партійної організації під час виборної кампанії по виборах народних депутатів України.

2.Про дату проведення обласної звітно-виборної конференції.

3.Про рекомендацію кандидатур для обрання делегатами чергового з’їзду Компартії України та до складу ЦК КПУ і ЦКК.

4.Про модус представництва на обласну звітно-виборну конференцію.

З доповіддю по першому питанню порядку денного та інформаціями з решти питань виступив перший секретар Полтавського обласного комітету Компартії України О.М.Масенко.

В обговоренні питань виступили: Шапран В.І., перший секретар Кременчуцького МК КПУ, Лисенко О.П.,перший секретар Семенівського РК КПУ, Івасик С.С.,перший секретар Гребінківського РК КПУ, Івкіна Л.Г., перший секретар Комсомольського МК КПУ, Дмитренко Г.М., перший секретар Чорнухинського РК КПУ, Паліївець І.Ф., член обкому КПУ, голова Кременчуцької районної організації ветеранів війни і праці, Гриценко Є.А., перший секретар Чутівського РК КПУ.

Доповідач і виступаючі всебічно... 

Просмотров: 466 | Добавил: kommynist | Дата: 15.11.2014 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz