null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 61 62 »

Питання скасування депутатської недоторканності і пільг для народних депутатів різні політичні сили завжди використовували для маніпулювання свідомістю виборців. Було багато шумихи, але ніколи не було конкретного результату.

Єдина політична сила, яка послідовно виступала, і, в кожному конкретному випадку, голосувала у Верховній Раді України за скасування депутатської недоторканності була Комуністична партія України. Вона була за її зняття з усіх без винятку - президента, депутатів, суддів. Завжди голосувала за такі законопроекти хто б не був їх автором. Цього не може заперечити ніхто.

Аналогічна ситуація і з депутатськими пільгами і привілеями.

Більше того, комуністи були послідовними прибічниками... 

Просмотров: 414 | Добавил: kommynist | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)

Одним з факторів, які згубно діють на здоров’я хворої  людини є власне самі ліки, а конкретніше ціни на них.

Хвора людина відвідавши аптеку і побачивши, що ціни на окремі ліки подорожчали за останній час на 150-200% впадає в депресію, стає ще більш хворою, бо розуміє, що ефективне лікування для неї стає практично недоступне, через надзвичайно високі ціни на них, які кожного дня стрімко ростуть, …. а заробітні плати, пенсії соціальні виплати не лише не зростають, а втрачають свою купівельну спроможність, бо знецінюється гривня.

Як же  мала б реагувати на це влада? Безперечно зобов’язана...

Просмотров: 408 | Добавил: kommynist | Дата: 13.11.2014 | Комментарии (1)

З нагоди відзначення 97-річниці Великої Жовтневої соціалістичної революції Оржицький районний комітет Компартії України за традицією провів чоловічий шаховий турнір.

В ході напруженої боротьби перше місце виборов працівник районного відділу Державної казначейської служби, оржичанин Володимир Гукало. До речі він є також неодноразовим переможцем європейських і світових чемпіонатів із судномодельного спроту.

Друге місце зайняв...

Просмотров: 468 | Добавил: kommynist | Дата: 09.11.2014 | Комментарии (0)

Сегодня, 8 ноября 2014 года, в Киеве начал работу Пленум Центрального Комитета Коммунистической партии Украины. На рассмотрение Пленума вынесены следующие вопросы:

1. О политических итогах парламентских выборов 2014 года и деятельности партии в новых условиях.

2. О созыве очередного 49 съезда Компартии Украины.

Подробнее:http://www.kpu.ua/

Просмотров: 408 | Добавил: kommynist | Дата: 09.11.2014 | Комментарии (0)

Тема размера государственного долга всегда популярна среди экономистов и политиков. Поэтому не удивительно, что во время Майдана разговоров о размере государственного долга было много. Но еще больше было обещаний, что герои Майдана обеспечат экономическое чудо, и государственный долг будет уменьшаться, а жизнь украинцев будет все лучше и лучше. Но получилось немного не так, как обещали.

Согласно информации Министерства финансов Украины, на 1 октября 2013 года общая сумма государственного долга Украины на одного украинца составляла 12,1 тыс. грн, а на 1 октября 2014 года уже 22,4 тыс. грн. За год государственный долг на одного жителя Украины вырос почти на 84%. За период с 2010 по 2013 год госдолг вырос всего на 35%. Зато новое правительство Украины, которое пришло к власти благодаря Майдану, за полгода умудрилось набрать долгов больше, чем все предыдущие власти за десять лет. Это фактически рекорд. Так быстро никогда долги в Украине не росли.

И теперь каждый житель Украины должен 1729 долларов по долгам правительства страны. Ибо это долг, а не инвестиции, а долги нужно отдавать, даже если не очень хочется.

Вместо обещанного снижения, долговая нагрузка...

Просмотров: 435 | Добавил: kommynist | Дата: 03.11.2014 | Комментарии (0)

Шановні друзі !

Оржицький районний комітет Комуністичної партії України сердечно вітає всіх Вас з з Днем Великої Жовтневої соціалістичної революції. Соціально-економічні та культурні досягнення першої в світовій історії влади робітників і селян були воістину безпрецедентними. Вони вписані в героїчний літопис бойових перемог і трудових звершень радянського народу!

Сьогодні всі тверезомислячі люди в Україні, за два десятки після капіталістичного реваншу переконалися, що сутність капіталізму не змінилася, не зміниться й не може змінитися. Він лише до певного часу може маскуватися під розмовами про «загальнолюдські цінності». Та нинішня гірка дійсність зірвала цю брехливу маску. Капіталізму, як системі влади багатих немає і не буде  діла до трудящих, до їхніх бід і страждань. Ця система життя може лише нещадно драти «останню шкуру» з найбіднішого, гнобити і принижувати його.

Капітал робить все можливе для того, щоб... 

Просмотров: 426 | Добавил: kommynist | Дата: 02.11.2014 | Комментарии (0)

Подумайте  прочитавши це!

ПО ЧИЇХ СЦЕНАРІЯХ МИ ЖИВЕМО? ХТО РОЗВАЛЮВАВ СРСР?

 ХТО ЗНИЩУЄ УКРАЇНУ  І НАШ НАРОД?

(Із доповіді А.Даллеса: на  Раді по Міжнародних Відносинах (США)

в 1945 році):

« Окончится война, кое-как все утрясется, устроится. И мы бросим все, что имеем, - все золото, всю материальную мощь на оболванивание и одурачивание людей.

Человеческий мозг, сознание людей способны к изменению. Посеяв там хаос , мы незаметно подменим их ценности на фальшивые и заставим их в эти фальшивые ценности верить. Как? Мы найдем своих единомышлеников, своих союзников в самой России.

Зпизод за зпизодом будет разыгрываться грандиозная по своєму масштабу картина гибели самого непокорного народа…

Просмотров: 361 | Добавил: kommynist | Дата: 01.11.2014 | Комментарии (0)

Комуністи Оржиччини вирішили невідкладно провести збори у всіх парторганізаціях району, на яких обговорити підсумки виборчої кампанії, що завершується.

31 жовтня ц.р. такі збори були проведені в первинній партійній організації с. Старий Іржавець . Учасники зборів вели ділову розмову про брутально - антиконституційні умови,  в яких проходили вибори, аналізували причини, що не дозволили партії пройти до парламенту, агітаційно-роз’яснювальну роботу  комуністів первинної організації на усіх етапах виборчого процесу. Всього за Компартію України проголосувало у цьому селі 7,72 відсотка виборців.

Обурювалися брутальною поведінкою влади, яка організувала безпідставне судилище над партією, цькування, паплюження комуністів, заборонила доступ до засобів масової інформації, що неприпустимо для країни, яка позиціонує себе як правова  демократична держава.

Головна увага комуністів зосереджувалася на... 

Просмотров: 437 | Добавил: kommynist | Дата: 31.10.2014 | Комментарии (0)

— Петр Николаевич, известны предварительные результаты внеочередных парламентских выборов. Компартия, к сожалению, не попадает в Верховную Раду. Очевидно, основательный анализ произошедшего коммунистам еще предстоит сделать. Что бы вы могли сказать сейчас, как говорится, по горячим следам?

— Во-первых, я бы не стал называть то, что происходило в Украине последние два месяца, «выборами». Извините, но здравомыслящему человеку, которому к тому же небезразлична судьба Украины, украинского народа, называть этот фарс выборами — это не уважать ни себя, ни избирателей.

Уже одно то, что от 4 до 5 миллионов украинских граждан были лишены возможности принять участие в выборах, говорит само за себя. Замечу, что участие в выборах — это конституционное право каждого украинца. Именно на выборах народ — как единый источник власти и носитель суверенитета — определяет, как и куда развиваться стране, кого наделить мандатом на осуществление власти. Поскольку такое огромное количество избирателей было лишено возможности проголосовать — нет никаких оснований говорить о том, что имело место волеизъявление украинского народа.

Я просто напомню предыдущие выборы, когда... 

Просмотров: 373 | Добавил: kommynist | Дата: 31.10.2014 | Комментарии (0)

Попри фальшиві передвиборні обіцянки скоротити податковий тиск та підняти рівень життя людей влада вишукує нові  форми і методи поповнення казни. Напевно скоро примусять людей платити навіть за те, що вони дихають.

Неприємною несподіванкою для людей було введення військового податку, збільшення відрахувань у пенсійний фонд при обміні валюти, податок на пасивні прибутки громадян тощо.

Нещодавно владою був обнародуваний проект податкової реформи, який за відсутності комуністів у новій Верховній Раді безперечно буде «продавлений» через підконтрольних Уряду і Президенту депутатів.

Які чергові неприємності готує нова влада для людей? Приміром, якщо буде прийнято цей законопроект, то він стосуватиметься кожного, в кого є якась нерухомість.

Якщо в тебе є однокімнатна старенька квартира...

Просмотров: 381 | Добавил: kommynist | Дата: 30.10.2014 | Комментарии (0)

Закон "Об очищении власти", вошедший в обиход как закон о люстрации, неоднозначно воспринят в обществе. Тотальная коррумпированность властных и самоуправленческих структур, конечно же, требует радикальных мер по очищению их от казнокрадов, как и тех, кто своими действиями или преступным бездействием причинил вред интересам страны, прежде всего национальной безопасности.

Но на что в связи обращают внимание серьезные критики закона?  - Прежде всего на то, что действующее украинское законодательство предоставляет все возможности для решения этой, действительно важнейшей и неотложной, задачи. И какого-то особого закона для этого не требуется. Проблема, а точнее беда в том, что  действующие законы не действуют. Нынешняя украинская власть взялась управлять страной более восьми месяцев тому назад. Обещание подавить  коррупцию было одним из главных ее  брендов. Но за это время НИ ОДИН из высокопоставленных казнокрадов не осужден, не понес ответственности по закону.

Где гарантии, кроме громогласных, без конца повторяемых высокопоставленными  должностными лицами государства обещаний, что теперь будет иначе? Тем более, что эти лица уже были не один год  у власти  и имели  все возможности организовать эффективную борьбу с коррупцией. К этому общество не то чтобы привыкло ( к разгулу беззакония и произвола привыкнуть нельзя), но как-то приспособилось.

Серьезную озабоченность вызывает то, что многие положения закона о люстрации и весь его дух не согласуются с провозглашенными  в нем принципом верховенства права ...

Просмотров: 414 | Добавил: kommynist | Дата: 29.10.2014 | Комментарии (0)

      Шановні комсомольці усіх

         поколінь !

  Щиро вітаю вас з Днем Комсомолу!

Комсомол для нас – не лише наша молодість, а й кращі роки життя. Комсомол – це вагомі справи, які стали яскравою сторінкою літопису однієї з наймогутніших країн світу слова. Свідченням тому є найвищі державні нагороди – шість орденів комсомолу, які заслужити було дуже непросто.

В авангарді усіх добрих справ був комсомольський актив, який відбирало саме життя, зважаючи на енергію, завзяття, організаторські здібності молодих людей. Комсомол став школою життя, кузнею кадрів, у його лавах гартувалися мужність, воля, цілеспрямованість, сила духу. Все це яскраво проявилося в найскладніші для країни часи, в роки найважчих випробувань. Наш спільний біль – Велика Вітчизняна війна, Афганістан, Чорнобиль. Ми низько схиляємо голови...

Просмотров: 448 | Добавил: kommynist | Дата: 29.10.2014 | Комментарии (0)

Просмотров: 412 | Добавил: kommynist | Дата: 29.10.2014 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz