null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2013 » Березень » 7 » В Комітеті з питань податкової та митної політики відбулась зустріч з представниками Американської торгівельної палати в Україні
22:28
В Комітеті з питань податкової та митної політики відбулась зустріч з представниками Американської торгівельної палати в Україні
В Комітеті з питань податкової та митної політики відбулась зустріч Голови Комітету Віталія Хомутинніка з представниками Американської торгівельної палати в Україні. У заході також взяли участь перші заступники голови Комітету Оксана Продан і Сергій Гордієнко та голови підкомітетів Комітету Ігор Циркін і Олександр Долженков.

Під час зустрічі обговорювалися пріоритетні напрямки співпраці між профільним комітетом та АТП щодо актуальних питань податкової та митної політики. 

«Ми надзвичайно цінуємо співпрацю з Американською торгівельною палатою, внесок її експертів у розвиток і удосконалення українського законодавства в сфері податкової та митної політики, особливо таких важливих для країни документів як Податковий та Митний кодекси», -зазначив Віталій Хомутиннік.

Зі свого боку, президент Американської торгівельної палати в Україні Хорхе Зукоскі зауважив, що експерти Палати й надалі висловлюватимуть пропозиції щодо підготовки актуальних законопроектів. Зокрема, це підготовка пропозицій до проектів змін до ПК стосовно трансфертного ціноутворення, зменшення єдиного соціального внеску, оптимізації податкових пільг, авансових внесків з податку на прибуток підприємств, а також інших законопроектів, спрямованих на зменшення податкового тиску і удосконалення системи адміністрування податків. Було досягнуто згоди щодо залучення фахівців АТП до удосконалення митного законодавства, зокрема, удосконалення системи контролю за визначенням митної вартості товарів тощо.

«Наше завдання – забезпечити баланс інтересів держави і бізнесу. З огляду на це допомога міжнародних експертів для нас дуже важлива», - підсумував Віталій Хомутиннік.

Переглядів: 394 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz