null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Березень » 16
Гордієнко, Компартія, Симоненко,Масенко, Полтава
16 березня ц.р. відбувся об’єднаний пленум Полтавського обласного комітету Комуністичної партії України і КРК обласної партійної організації, який обговорив питання  про хід виконання постанови червневого (2010 р.) об’єднаного Пленуму ЦК і ЦКК Компартії України «Про підвищення ролі первинних партійних організацій у зміцненні організаційної та ідейної єдності партії», а також розглянув організаційні питання.

З  доповіддю по першому питанню перед учасниками пленуму виступив перший секретар Полтавського обкому Компартії України О.М.Масенко, який зробив розлогий аналіз стану організаційно-партійної роботи в обласній партійній організації та загострив увагу  на необхідності вирішення ряду надзвичайно важливих проблем, які нині стоять перед первинними партійними організаціями та партійним активом області.

В обговоренні доповіді виступили  члени обласного комітету Компартії України, члени обласної КРК, секретарі первинних партійних організацій та керівники громадських організацій: Добровольський М.О., Собін В.А., Кишеня Н.І., Паліївець І.Ф., Колачев В.В., Тимошенко І.І., Скотніков В.М., Шабельник С.М., Клочко М.О., Крайнова Р.Л., Лисенко О.П., Івкіна Л.Г., Фадєєва Ф.І., Гавриш Г.С.

В роботі пленуму взяв участь Перший секретар ЦК КПУ, голова парламентської фракції Компартії України у Верховній Раді України П. М. Симоненко який дав аналіз нинішній соціально-економічній ситуації у державі та поставив перед комуністами Полтавщини завдання направлені на  поліпшення організаційно-партійної роботи, підвищення дисципліни і відповідальності кожного комуніста за доручену ділянку роботи, росту кількості первинних партійних організацій та їх чисельності, активізації  системної роботи з реєстром партії та організованої підготовки до проведення Всеукраїнського референдуму щодо вступу України до Митного Союзу тощо.

В ході розгляду організаційних питань пленум обрав членами Полтавського обласного комітету Компартії України – першого секретаря Новосанжарського РК КПУ В.О.Мандриченка та завідуючу відділом обкому Л.А.Злидарь.

Просмотров: 634 | Добавил: hordienko | Дата: 16.03.2013 | Комментарии (0)

15 березня ц.р. народний депутат України Сергій Гордієнко (фракція КПУ) провів особистий прийом громадян Глобинського району.

На особистому прийомі у депутата громадянами порушувалися проблеми: повернення у власність громадян пайового майна колишнього с/г підприємства, роботи правоохоронних органів, забезпечення житлом, надання матеріальної допомоги, організації лікування, відмови у наданні земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства тощо.

С.Гордієнко також обговорив з головою районної ради проблеми соціально-економічного і культурного розвитку району та шляхи подальшої співпраці.

Цього ж дня другий секретар обласного комітету Компартії України, народний депутат С.Гордієнко взяв участь у засіданні бюро та роботі пленуму Глобинського РК Компартії України, який  обговорив питання підвищення бойовитості і дієвості первинних партійних організацій в сучасних умовах та  про участь районної партійної організації у Всеукраїнському референдумі щодо вступу України до Митного Союзу.

Інформував учасників пленуму з даних питань перший секретар Глобинського РК Компартії України М.А.Молодчин.

Просмотров: 399 | Добавил: hordienko | Дата: 16.03.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко, КПУ.нерухомість, реєстрація, БТІКоли б мене попросили озвучити декілька тез, які нещадно експлуатуються українським політикумом, особливо у передвиборчі часи і котрі, на превеликий жаль, не мають на практиці жодних підтверджень, я б назвав висловлювання про правовий і соціальний характер держави та про децентралізацію публічної влади і зміцнення місцевого самоврядування. Насправді відбуваються абсолютно протилежні процеси: обвалюються всі соціальні завоювання попередніх періодів, нівелюється роль закону як основаного регулятора правовідносин, замість чого підзаконними актами виконавча влада сама визначає обсяги і межі власної компетенції, всіляко принижується місцеве самоврядування, з відання якого на користь централізованих державних формувань вилучаються ключові повноваження у сферах регулювання земельних відносин, планування розвитку територій, будівництва, тотально порушуються ключові принципи правової, організаційної, фінансової самостійності цієї відносно автономної ланки публічної влади.

Сказане є висновками мого особистого досвіду роботи в місцевому самоврядуванні на Полтавщині, профільному Комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Верховної Ради України VI скликання, а також розгляду тисяч звернень від громадян....
Просмотров: 1044 | Добавил: hordienko | Дата: 16.03.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz