null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Березень » 07
                                                                                                                            
В Комітеті з питань податкової та митної політики відбулась зустріч Голови Комітету Віталія Хомутинніка з представниками Американської торгівельної палати в Україні. У заході також взяли участь перші заступники голови Комітету Оксана Продан і Сергій Гордієнко та голови підкомітетів Комітету Ігор Циркін і Олександр Долженков.

Під час зустрічі обговорювалися пріоритетні напрямки співпраці між профільним комітетом та АТП щодо актуальних питань податкової та митної політики. 

«Ми надзвичайно цінуємо співпрацю з Американською торгівельною палатою, внесок її експертів у розвиток і удосконалення українського законодавства в сфері податкової та митної політики, особливо таких важливих для країни документів як Податковий та Митний кодекси», -зазначив Віталій Хомутиннік.

Зі свого боку, президент Американської торгівельної палати в Україні Хорхе Зукоскі зауважив, що експерти Палати й надалі висловлюватимуть пропозиції щодо підготовки актуальних законопроектів. Зокрема, це підготовка пропозицій до проектів змін до ПК стосовно трансфертного ціноутворення, зменшення єдиного соціального внеску, оптимізації податкових пільг, авансових внесків з податку на прибуток підприємств, а також інших законопроектів, спрямованих на зменшення податкового тиску і удосконалення системи адміністрування податків. Було досягнуто згоди щодо залучення фахівців АТП до удосконалення митного законодавства, зокрема, удосконалення системи контролю за визначенням митної вартості товарів тощо.

«Наше завдання – забезпечити баланс інтересів держави і бізнесу. З огляду на це допомога міжнародних експертів для нас дуже важлива», - підсумував Віталій Хомутиннік.

Просмотров: 392 | Добавил: hordienko | Дата: 07.03.2013 | Комментарии (0)

Гордиенко, КПУ, продовольственная безопасность, ценыРост цен на продукты означает, что продовольственная безопасность Украины под угрозой. И власть, к сожалению, не только не решает эту проблему, но и способствует ее усугублению.

Так народный депутат фракции КПУ Сергей Гордиенко прокомментировал информацию о том, что цены на продукты в Украине выросли на 10-15%, а в некоторых случаях на все 40%. В частности, как передает ТСН, подорожали основные ингредиенты так называемого борщевого набора, по которому измеряется благосостояние украинцев, - картофель и капуста. И теперь стоимость кастрюли борща дотягивает до 94,5 гривен. 

"Регулирование цен на продукты питания, особенно на продукты первой необходимости, - один из важнейших элементов обеспечения продовольственной безопасности страны, - сказал Сергей Гордиенко. - Это было четко отражено в соответственном законопроекте КПУ. Чего не скажешь о том невнятном, не конкретном, выхолощенном законе, который, в итоге, приняла Рада”.

Как пояснил коммунист, принятый парламентом закон о продбезопасности, фактически, лишь констатирует необходимость ее обеспечения, но не предоставляет для этого конкретного инструментария. "В законопроекте Компартии этот инструментарий есть”, - отметил Сергей Гордиенко, напомнив, что именно необходимо сделать, чтобы обеспечить Украине и ее гражданам продовольственную безопасность.

Просмотров: 420 | Добавил: hordienko | Дата: 07.03.2013 | Комментарии (0)

Компартія,Гордієнко, село, зайнятістьЗ 1 січня 2013 року вступив у дію Закон України «Про зайнятість населення», який  «зробив суцільно зайнятими» усіх жителів села, які є членами особистих селянських господарств.

Це породило великі проблеми щодо взяття таких членів на облік у центрах зайнятості, як безробітних, постали перешкоди перед селянами в отриманні субсидій, соціальних виплат тощо. За умов суцільного безробіття це викликало обурення і невдоволення селян.

На селі, в ході згубних аграрних реформ зруйновано більшість сільськогосподарських формувань і фактично без роботи залишилися мільйони українських селян, які сьогодні змушені виживати без допомоги держави.

Дохід отримуваний ними від ведення особистого селянського господарства не лише не дорівнює місячному розміру прожиткового мінімуму для працездатної особи,  а є значно нижчим.

Обіцяної на початку реформ державної підтримки для розвитку особистих селянських не було, не має  і не передбачається на майбутнє.

Всіляку ініціативу селян до виробництва сільськогосподарської продукції знищує диспаритет цін на промислову продукцію, добрива, енергоносії, що робить працю селянина заздалегідь збитковою.

Просмотров: 592 | Добавил: hordienko | Дата: 07.03.2013 | Комментарии (0)

Компартія,Гордієнко, 8-березня, жінки

                                       Дорогі жінки!

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята - 8 Березня ! Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського.

Бажаю Вам міцного здоров'я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у Ваших домівках будуть спокій та добробут, а Ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких.

З повагою
Народний депутат України,
секретар Оржицького РК КПУ              Сергій Гордієнко

Просмотров: 456 | Добавил: hordienko | Дата: 07.03.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz