null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Січень » 28

Гордієнко, КПУ.виборці, Лохвиця28 січня ц.р. народний депутат України Сергій Гордієнко (фракція Компартії України) провів черговий прийом громадян в Лохвицькому районі.

Під час особистого прийому громадянами порушено проблеми: організації лікування, виплат дітям війни за вже прийнятими рішеннями судів, допомоги на відновлення храму, пенсійного забезпечення, скрутного становища малозабезпечених верств населення, надання матеріальної допомоги,  незгоди із соціальною політикою, яку проводить чинна влада, закриття міської лікарні в м.Червонозаводське, екологічного благополуччя, розрахунку за оренду земельних паїв, тяганини допущеної правоохоронними органами при розслідуванні справи, надання податкової пільги, утримання в належному стані полігону побутових відходів, обґрунтованості позбавлення житла, надання житла та будівництва дороги з твердим покриттям тощо.

Цього дня на прийомі в народного депутата побували понад 20 громадян.

По всіх  порушених заявниками питаннях  народним депутатом будуть підготовлені звернення і запити до відповідних органів влади.

В проведенні прийому громадян взяла участь голова Лохвицької районної ради Кірієвська Л.П.

С.Гордієнко  також обговорив з керівництвом районної ради проблеми соціально-економінчого розвитку району та шляхи подальшої співпраці.

Просмотров: 476 | Добавил: hordienko | Дата: 28.01.2013 | Комментарии (0)

Через податкові та митні пільги Державний бюджет щороку недоотримує більше чверті надходжень у вигляді податків.

Про це заявив перший заступник голови Верховної Ради України, комуніст Ігор Калєтнік.

За його словами, тільки за три квартали 2012-го існуючі пільги з податку на прибуток призвели до прямих втрат бюджету у майже 20 мільярдів гривень.

«Навіть попередній аналіз свідчить про те, що кількість недоотриманих державою коштів не співмірна з ефектом від таких преференцій. Ревізію пільг з податку на прибуток треба проводити першочергово. Адже Податковим кодексом вже передбачено зниження ставки цього податку до 19 відсотків з початку року. Залишити пільги з податку на прибуток потрібно тільки для пріоритетних галузей економіки, таких як, наприклад, сільське господарство. Для підтримки започаткування бізнесу, на перших етапах відкриття власної справи. Або державним підприємствам, які без таких надання таких преференцій стануть збитковими», – підкреслив перший заступник голови парламенту... 
Просмотров: 432 | Добавил: hordienko | Дата: 28.01.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко, КПУ. Верховна Рада, опозиціяПроведення позачергової сесії Верховної Ради недоцільне. Про це заявив народний депутат України від КПУ Сергій Гордієнко у коментарі кореспонденту ГолосUA.

«Якщо хтось хоче провести позачергове засідання (Ради), все чітко прописано в регламенті. Тому всім сторонам треба дотримуватися процедури. Але справа в тому, що ми чудово розуміємо, що нічого нового ми не почуємо на цій сесії. Ну, послухаємо ми знову Генпрокурора – і що? Ми його вже чули. Що змінилося? Нічого. Створять слідчу комісію – і що? Їх було вже чимало, але наслідків жодних», – підкреслив парламентар.

Комуніст вважає, що головна мета позачергової сесії парламенту, ініційованої опозицією – «втягнути Раду в спекулятивні піар-ігри».

«Проте в результаті нічого це не дасть людям, а лише принесе дивіденди певним політичним силам. Якби була надзвичайна ситуація, питань немає, – треба збиратися. А якщо ми збираємося лише для того, щоб поговорити, я не бачу доцільності в цій сесії», – підсумував Сергій Гордієнко.
Просмотров: 410 | Добавил: hordienko | Дата: 28.01.2013 | Комментарии (0)

Гордієнко, КПУ.Україна, МВФЯкщо Україна «не злізе з голки» МВФ, це приведе до злиднів. Таку думку висловив народний депутат України від КПУ Сергій Гордієнко у коментарі кореспонденту ГолосUA.

За словами парламентаря, як тільки Україна почала співпрацю з Фондом, вона затягнула на собі зашморг.

«Сьогодні ми вже серйозно сіли на голку МВФ. Якщо проаналізувати співпрацю інших країн з Фондом, жодна держава не подолала кризу. Тому ми, комуністи, виступали і виступаємо проти того, щоб Україна і далі сиділа на голці МВФ. Тому що це приведе нас до злиднів», – підкреслив він.
Просмотров: 380 | Добавил: hordienko | Дата: 28.01.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz