null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » 2013 » Січень » 26

25 січня ц.р. секретар Полтавського обкому КПУ, народний депутат України С.Гордієнко провів черговий прийом громадян Хорольського району  з особистих питань.

Серед питань з якими прийшли виборці до народного депутата були негаразди з нарахування і виплатою пенсії учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, допомоги у будівництві храму в одному з населених пунктів, пропозицій щодо вдосконалення норм законів України, організації проведення спортивних змагань для дітей, необґрунтованих претензій податківців, надання матеріальної допомоги, розв’язання житлових проблем тощо.

На ці та інші звернення громадян  народний депутат дав вичерпні роз’яснення заявникам та підготував відповідні звернення  до органів влади від яких залежить їх вирішення.

С.Гордієнко також провів зустріч з головою Хорольської районної ради О.М.Хрипком в ході якої обговорив стан та перспективи соціально-економічного розвитку району та можливі форми подальшої співпраці.

Просмотров: 428 | Добавил: hordienko | Дата: 26.01.2013 | Комментарии (0)

Калетнік, КПУ,ВРУ,депутатиРішення про проведення позачергової сесії Верховної ради України правильно було б винести для обговорення на погоджувальній раді керівників фракцій.

Про це заявив Перший заступник Голови Верховної Ради України Ігор Калєтнік.

За його словами, важливо повністю дотримуватись норм регламенту, тим більше, коли у і сесійній залі, і поза її межами йде постановка питання про особисту присутність і особисте голосування народних депутатів.

«Ми не маємо права в таких випадках використовувати подвійні стандарти. Для того, щоб проводити позачергову сесію, необхідно 150 голосів, яких, на сьогоднішній день немає. Адже підписи окремих парламентарів, що поставлені на підписних листах для проведення позачергової сесії, не відповідають підписам, поставленим народними депутатами у особових справах», – підкреслив Перший заступник голови Парламенту... 
Просмотров: 455 | Добавил: hordienko | Дата: 26.01.2013 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz