null

Меню сайту
Пошук


Обрати мову на сайті

Select Language Online

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:



Праздники сегодня
Головна » 2013 » Січень » 26 » Ігор Калєтнік: Фальсифікація підпису народного депутата має ознаки кримінального злочину
10:48
Ігор Калєтнік: Фальсифікація підпису народного депутата має ознаки кримінального злочину
Рішення про проведення позачергової сесії Верховної ради України правильно було б винести для обговорення на погоджувальній раді керівників фракцій.

Про це заявив Перший заступник Голови Верховної Ради України Ігор Калєтнік.

За його словами, важливо повністю дотримуватись норм регламенту, тим більше, коли у і сесійній залі, і поза її межами йде постановка питання про особисту присутність і особисте голосування народних депутатів.

«Ми не маємо права в таких випадках використовувати подвійні стандарти. Для того, щоб проводити позачергову сесію, необхідно 150 голосів, яких, на сьогоднішній день немає. Адже підписи окремих парламентарів, що поставлені на підписних листах для проведення позачергової сесії, не відповідають підписам, поставленим народними депутатами у особових справах», – підкреслив Перший заступник голови Парламенту.

Він зазначив, що встановити, чи дійсно були фальсифіковані підписи окремих народних депутатів із фракцій "Свобода”, "Батьківщина” та "Удар” – має допомогти спеціальна перевірка.

І додав: «якщо народний депутат Лук’янов свідчить про те, що дані особи знаходились за кордоном, якщо у нього є такі дані, то зрозуміло, що хтось такі підписи поставив. В даному випадку вже є склад кримінального злочину, коли інша, не встановлена особа, переклала на себе повноваження народного депутата», – заявив Перший заступник Голови Парламенту.

«Керівництво Верховної ради сьогодні надзвичайно серйозно відноситься до питання особистого голосування. Є однозначна позиція голови ВРУ, Першого заступника голови ВРУ щодо закликів, звернень, прохань народних депутатів приймати рішення і голосувати особисто, як це передбачено Конституцією України», – сказав Ігор Калєтнік.

І додав, що і голосування чужими картками, і фальсифікація підписів народних депутатів – це ганебна практика, якої не має бути в діяльності Верховної Ради VII скликання.

Прес-служба КПУ
Переглядів: 457 | Додав: hordienko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz