null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 61 62 »

Просмотров: 450 | Добавил: kommynist | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

Такими словами большинство граждан встретили сообщение о том,что Кабмин предложил установить штраф за несвоевременную оплату жилкомуслуг. Суть новации состоит в том, что в случае несвоевременного и/или не в полном объеме внесения платы за жилищно-коммунальные услуги потребитель обязан платить пеню в размере 0,1 процента суммы просроченного платежа, которая начисляется за каждый день просрочки, но не более 100 процентов общей суммы долга, кроме определенных законом случаев. Согласно правительственному документу, начисление пени начинается ...

Просмотров: 403 | Добавил: kommynist | Дата: 03.09.2014 | Комментарии (0)

Ми є свідками колосального дефіциту бюджетних коштів, постійних їх запозичень у зовнішніх кредиторів, відбудови і утримання армії на гроші зібрані за допомогою СМС та інших добровільних пожертвувань, а паралельно десятиліттями ведеться розграбування народних багатств у надвеликих розмірах у різних галузях, і, в першу чергу, в нафтогазовидобувній сфері. Нещодавно за дорученням фракції Компартії України я в черговий раз звернувся з депутатським запитом до керівників Уряду і Генеральної прокуратури України «Про усунення порушень Закону України «Про засади функціонування ринку природного газу», які допускають окремі суб’єкти господарювання та наносять державі збитки у особливо великих розмірах». В ньому йшлося про те, що: «З виступів урядовців, повідомлень преси та телебачення мені стало відомо, що в підземних сховищах держави не вистачає 15 млрд. кубів природного газу. В той же час, як народному депутату України, мені відомо, що...

Просмотров: 347 | Добавил: kommynist | Дата: 02.09.2014 | Комментарии (0)

На адресу народного депутата України С.Гордієнка (КПУ ) звернувся голова Полтавського осередку всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» С.А.Чумак щодо сприяння  створенню спинальних відділень при існуючих санаторіях України: « Згідно положень міжнародної Конвенції про права інвалідів, Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів України» звертаємося з проханням захистити права людей з інвалідністю, які перебувають на інвалідних візках. Без щорічного оздоровлення в спеціальних санаторіях у їх організмах проходять незворотні зміни, які значно прискорюють летальність. Санаторії в Саках і Славянську зараз недоступні і тому уклінне прохання посприяти створенню спинальних відділень при існуючих санаторіях. Хід АТО показує, що багато бійців також отримують травми хребта,а допомогти подолати таку тяжку недугу можна тільки за допомогою довготривалого лікувального процесу в якому вирішальну роль має санаторно-курортне лікування. Як один з головних оздоровчих центрів слід розглядати Миргородський санаторний комплекс….».

З вимогою щодо вивчення... 

Просмотров: 381 | Добавил: kommynist | Дата: 31.08.2014 | Комментарии (0)

Відбувся пленум Полтавського обкому Компартії України в ході якого були обговорені питання організаційних заходів з підготовки проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року та погоджені кандидатури кандидатів у народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі  та на мажоритарні виборчі округи Полтавщини, обрані делегати на черговий з’їзд Компартії України.

Також були розглянуті питання підготовки і проведення обласної чергової звітно-виборної партійної конференції: звіт обласного комітету КПУ та контрольної комісії, кандидатури для обрання у виборні органи партії, делегататів на черговий з’їзд партії тощо.

Робота пленуму пройшла під головуванням першого секретаря Полтавського обкому КПУ О.М.Масенка.

Просмотров: 435 | Добавил: kommynist | Дата: 28.08.2014 | Комментарии (0)

Кожна нова влада береться за проведення територіальної реформи укрупнення сільських, селищних рад і районів але наштовхується на категоричне несприйняття  цього населенням України, яке пам’ятає гіркий досвід такого реформування в 60-х роках минулого століття, коли  значна  кількість населених пунктів перейшла в розряд «неперспективних», зазнали занепаду, а згодом зовсім зникли з карти України.

 Завдяки зусиллям комуністів такі законопроекти не знайшли підтримки в парламенті минулого скликання. Всього планувалося тоді ліквідувати 12 тис. місцевих рад.

Нинішня влада, на словах, розпочала чергову казочку про децентралізацію влади, посилення прав і ролі місцевого самоврядування та намагається знову «пропхати» Закон про добровільне об'єднання територіальних громад (реєстр.№4070а).

Цей урядовий законопроект суттєво звужує нинішні права самоврядування. Так, в частині третій, статті 6 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» говориться: «Добровільне об'єднання територіальних громад відбувається за рішенням місцевих референдумів відповідних територіальних громад сіл. Таке рішення є наданням згоди на створення спільних органів місцевого самоврядування, формування спільного бюджету, об'єднання комунального майна».

Про об'єднання громад шляхом референдумів нинішня влада... 

Просмотров: 463 | Добавил: kommynist | Дата: 23.08.2014 | Комментарии (0)

В післярадянський період буржуазна влада послідовно знищувала Збройні Сили, ігнорувала законодавство України, щодо соціального захисту та соціальних гарантій сімей військовослужбовців та військовослужбовців звільнених в запас. Особливо кричуща ситуація склалася у питаннях забезпечення військових житлом. Нині в чергах на отримання житла перебувають : близько 45 тисяч військовослужбовців Збройних сил України, понад 12 тисяч військовослужбовців звільнених в запас або у відставку та близько 13 тисяч учасників бойових дій, які перебувають на квартирному обліку в місцевих органах влади, а також близько 30 тисяч сімей безхатченків інших силових міністерств і відомств.

З конкретними пропозиціями (17 пропозицій) щодо шляхів вирішення цієї проблеми на адресу народних депутатів України звернулася Громадська Рада при Міністерстві оборони України.

За дорученням фракції Компартії України народний депутат України С.Гордієнко звернувся до нинішнього Уряду з вимогою... 

Просмотров: 405 | Добавил: kommynist | Дата: 16.08.2014 | Комментарии (0)

Кабинет Министров и премьер Арсений Яценюк должны более детально разъяснить для общественности идеи о введении прогрессивной шкалы налогообложения, поскольку ранее озвученные объяснения не вносят ясности в готовящиеся изменения. Если же правительство этого не сделает, то можно будет говорить либо о «дешевом пиаре», либо об авантюризме членов Кабмина. Так народный депутат Украины, секретарь Полтавского обкома КПУ Сергей Гордиенко прокомментировал заявление премьера о возможных двух вариантах радикального сокращения ставки единого социального взноса. В частности, выступая на брифинге в Кабинете министров, Арсений Яценюк заявил: «Мы предлагаем установить фиксированную оплату 41% с минимальной заработной платы, все, что выше минимальной заработной платы, будет облагаться налогом не более 15%. Есть еще второй вариант, мы облагаем минимальную заработную плату на 37%, но тогда все что выше минимальной заработной платы будет облагаться налогом не более 19%». Однако, как заметил Сергей Гордиенко, до конца разобраться в предложениях правительства очень трудно, поскольку...

Просмотров: 393 | Добавил: kommynist | Дата: 13.08.2014 | Комментарии (0)

8 серпня ц.р. народний депутат України С.В.Гордієнко (КПУ) в приміщенні районної ради провів особистий прийом громадян Оржицького району.

Порушені громадянами клопотання стосувалися перспектив мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, організації навчання, лікування, оформлення спадкових прав, виділення матеріальної допомоги на лікування, розрахунку за земельні паї, незадовільної роботи проводового радіо у населених пунктах району тощо.

Народним депутатом ... 

Просмотров: 448 | Добавил: kommynist | Дата: 08.08.2014 | Комментарии (0)

В ході внесення змін до Статутів загальноосвітніх шкіл Оржицького району в назві Савинської школи випадково (чи навмисно) були випущені слова «…школа імені Героя Радянського Союзу Д.І.Бабака» на що спочатку ніхто не звернув уваги.

Бабак Демид Іванович народився у 1911 році в селі Савинці Оржицького району в бідній селянській сім'ї. Закінчив місцеву семирічну школу і міжколгоспну школу ветеринарних санітарів в селі Золотухи Оржицького району. Працював в колгоспі. У Радянську Армію призваний у липні 1941 року. Після закінчення в 1942 році курсів командного складу призначений командиром стрілецької роти. Брав участь в боях за Харків. Стрілецька рота лейтенанта Д. І. Бабака пройшла нелегкий шлях від Волги до Дніпра. 
Після тяжких боїв...

Просмотров: 498 | Добавил: kommynist | Дата: 07.08.2014 | Комментарии (0)

6 серпня ц.р. народний депутат України С.В.Гордієнко в приміщенні РК КПУ провів зустріч з партійним активом та жителями Оржицького району. В ході зустрічі мова велася про суспільно-політичну і економічну ситуацію в державі, позачергове пленарне засідання Верховної Ради України та законопроекти, які були розглянуті на ньому, питаннях спроб незаконної заборони Компартії України та протидії цьому...

Просмотров: 430 | Добавил: kommynist | Дата: 07.08.2014 | Комментарии (0)

Всупереч запевненням чиновників, що спрощено процедури виготовлення і видачі документації на право власності земельних ділянок для громадян України, проблема залишається надзвичайно гострою. Державні територіальні підрозділи реєстрації речових прав на нерухоме майно не справляються із напливом громадян, які змушені тижнями «вилежувати» свої Свідоцтва під цими конторами. Це викликає обурення громадян і суттєво шкодить авторитету влади.

Люди сподівалися , що проблема розв'яжеться після приходу нової влади...

Просмотров: 497 | Добавил: kommynist | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

5 серпня – зустріч з партійним активом м.Полтава та особистий прийом громадян

6 серпня - зустріч з партійним активом Оржицького району

8 серпня- особистий прийом громадян  Оржицького району Полтавської області

11 серпня - особистий приом громадян Лубенського району та м.Лубни

12-15 серпня - участь у пленарних засіданнях сесії Верховної Ради України

Просмотров: 461 | Добавил: kommynist | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

Народний депутат України С.Гордієнко (КПУ) звернувся  з депутатським запитом до керівника Уряду та Генерального прокурора України щодо усунення порушень Закону України «Про засади функціонування ринку природного газу», які допускають окремі суб’єкти господарювання та наносять державі збитки у особливо великих розмірах

 В ньому зокрема говориться: «З виступів урядовців, повідомлень преси та телебачення мені стало відомо, що в підземних сховищах держави не вистачає 15 млрд. кубів природного газу.

 В той же час, як народному депутату України, мені відомо, що держава вимушена шукати механізми забезпечення природним газом населення, бюджетних організацій та промислових споживачів України за рахунок реверсних поставок.

Однак у країні є суб'єкти господарювання, які не виконують вимог чинного законодавства України щодо продажу усього товарного природного газу власного видобутку для забезпечення потреб населення.

Так, відповідно до частини першої ст.10 Закону України «Про засади функціонування ринку природного газу», який набрав чинності 24.07.2010 року, підприємства, частка держави у статутному фонді яких становить 50 відсотків... 

Просмотров: 388 | Добавил: kommynist | Дата: 03.08.2014 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz