null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 61 62 »

Просмотров: 331 | Добавил: kommynist | Дата: 02.08.2014 | Комментарии (0)

Ореол утаємниченості  щодо закритого пленарного засідання Верховної ради розвіявся. Стало зрозуміло усім, що ніякої закритої інформації там звучати не могло. Вся інформація з якою виступив керівник оборонного відомства нічим не відрізнялася від щоденних повідомлень засобів масової інформації.

Весь секрет полягав у тому, що від українського народу слід було утаємничити хід розгляду та результати поіменного голосування за ряд законопроектів «непопулярного» характеру (щоб напередодні виборів кожен з депутатів міг говорити, що він не підтримував цих законопроектів), а точніше за законопроектів щодо внесення змін до Податкового кодексу та кошторису держави, які перекладали тягар війни і провальну політику влади в економічній і соціальній сфері на плечі зубожілого народу.

Людей зокрема насторожує...

Просмотров: 459 | Добавил: kommynist | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

Останні виклично брутальні наскоки на Компартію України недвозначно засвідчують той факт, що, за Шекспіром, «щось негаразд в Данському королівстві». Так було завжди, коли зростала напруга в суспільно – політичному, соціально – економічному житті країни. Аби відвернути увагу роздратованого суспільства від реальних приздвідців до кризового стану, як завжди, виставлявся жупел антикомунізму.

Чи відчувають комуністи за собою комплекс вини? В тім же й резон, що відчувають – і за драконівську колективізацію, що призвела до голодомору 30-х років, і ще раніше – за антицерковну політику Леніна. Але ж віддаймо належне новим поколінням комуністів, які не побоялися не лише осудити ці збочення, а й взяти на себе виправлення помилок...


 

Просмотров: 634 | Добавил: kommynist | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

Беспокойная Украина должна стать непреодолимым барьером между Россией и Европой

Беседа сотрудника Агентства Национальной Безопасности США с исполнительным директором «Института глобальных перспектив» при Колумбийском университете, профессором, доктором философии Полом Кристи, состоявшейся в редакции еженедельника «Европейский Экономический Вестник» (Бремен, Нижняя Саксония, Германия). Содержание беседы откровенно и жёстко раскрывает цели политики США в Европе и в мире. Далее – отрывки из беседы

- Доктор Кристи, украинские события последних месяцев вызывают у наших читателей много вопросов. Люди пытаются понять суть происходящего, но не могут объяснить логику событий. Почему новые украинские власти поступают так, а не иначе по отношению к населению своей страны? Почему Европейский Союз стремился всеми силами оторвать Украину от России? Почему Соединённые Штаты проводят такую непримиримую по отношению к России политику? На эти и другие вопросы часто не могут ответить себе не только обычные люди, но и специалисты. Не могли бы вы, уважаемый профессор, несколько прояснить ситуацию?

- Чтобы найти ответ на любой политический вопрос, надо всегда пользоваться приёмом, известным ещё со времён Древнего Рима: «Кому выгодно?» ...

Просмотров: 542 | Добавил: kommynist | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)

Итак, Минюст направил в Окружной суд города Киева иск относительно ликвидации Коммунистической партии Украины.

Как пояснил на пресс-конференции 8 июля глава Минюста г-н Петренко, его ведомство начало «судебный процесс относительно запрета КПУ на основании закона «О политических партиях» в связи с нарушением данной политической силой ряда законов, участием в антиконституционной деятельности, поддержкой сепаратистов и террористов на востоке Украины, поддержкой представителями руководства КПУ военной агрессии и захвата Крыма РФ, призывами к изменению территориальной целостности и конституционного строя Украины, организацией и проведением сепаратистских митингов, финансированием и обеспечением материальной базой, в том числе и оружием, террористических организаций на востоке Украины, поддержкой псевдореферендумов, фэйковых республик ЛНР и ДНР, активным участием как руководителей, так и представителей партии в военных действиях против украинских вооруженных сил на территории Луганской и Донецкой областей».

Обвинение впереди доказательств

О чем «забыл» сообщить глава Минюста, так...

Просмотров: 411 | Добавил: kommynist | Дата: 15.07.2014 | Комментарии (0)

11 липня ц.р. відбулася нарада секретарів первинних партійних організацій  Оржицького  району в ході якої було детально розглянуті матеріали липневого(2014 р.) Пленуму ЦК Компартії України та обговорена поточна політична ситуація в країні та позиція партії на даному етапі.

Учасники наради погодилися з висновками і рішеннями Пленуму ЦК КПУ та вказали на необхідність широкої роз’яснювальної роботи серед населення, яку необхідно вести кожній партійній... 

Просмотров: 379 | Добавил: kommynist | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

9 липня ц.р. відбувся пленум  Семенівського  РК Компартії України та нарада секретарів первинних партійних організацій району.

В ході роботи пленуму розглянуто організаційне  питання  та поточної політичної і соціально-економічної ситуації в країні.

За зраду інтересів партії і виборців, вихід із фракції Компартії України у Верховній Раді України, увільнений від обов’язків другого секретаря райкому та виведений із членів Семенівського РК КПУ... 

Просмотров: 423 | Добавил: kommynist | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

До мене звертається велика кількість полтавчан з приводу останніх повідомлень, пов’язаних із  ініціативами влади, щодо заборони Компартії України.

Так, дійсно особливістю нинішнього політичного моменту в Україні є шалене розпалювання владою антикомуністичної  істерії, посилення репресій проти Компартії, її керівництва, партійного активу та рядових членів партії. Такого печерного варварства - оскаженілого руйнування пам’ятників Володимирові Іллічу Леніну, іншим діячам радянської епохи, воїнам - переможцям у боротьбі з фашизмом, бандитських нападів на приміщення Центрального Комітету КПУ, партійних комітетів на місцях, морального й фізичного терору проти керівників партії та рядових комуністів Україна досі не знала.

Влада не тільки не припиняє і не засуджує ці злочинні дії, вона офіційно порушує питання про заборону Компартії й навіть комуністичної ідеології. Пошук ворогів  внутрішніх і зовнішніх - звичайна справа для режимів, які зазнають поразки, або стикаються із серйозними труднощами. Таким ворогом нинішній режим  «призначив» нашу  Комуністичну... 

Просмотров: 434 | Добавил: kommynist | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

5 липня ц.р. відбулися Пленуми Полтавського обласного комітету Компартії України та ЛКСМУ, які розглянули питання про вихід із парламентської фракції КПУ нродного депутата України Р.Шугала.

За підсумками розгляду питання обидва пленуми одноголосно прийняли рішення вивести із складу обкомів Компартії України та ЛКСМУ Р.Шугала  за зраду інтересів партії і виборців увільнивши його від обовязків секретаря Семенівського РК КПУ та ЛКСМУ та виключвши його з з своїх членів.

Р.Шугало на засідання не прибув і в даний час переховується від своїх товаришів та жителів Семенівського району, які вважають, що він їх зрадив.

Цього ж дня...
 

Просмотров: 472 | Добавил: kommynist | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

Евросоюз, подписав Соглашение об Ассоциации, уготовил для Украины незавидную роль подсобного хозяйства, на котором выращивать технические культуры будут высококвалифицированные кадры, раннее работавшие в промышленных отраслях. Такое мнение выразил народный депутат Украины от КПУ Сергей Гордиенко.

Напомним, что 25 июня, выступая на заседании Кабмина, на котором обсуждались задачи, связанные с реализацией Соглашения об ассоциации, премьер Арсений Яценюк назвал сельское хозяйство одним из главных приоритетов правительства: «Мы провели ряд встреч с нашими западными партнерами, и я буду готов презентовать в парламенте и народу Украины этот пакет развития украинского продовольственного сектора, который получит также кредитную поддержку иностранных партнеров».
«Далее Яценюк что-то рассуждал...
 

Просмотров: 430 | Добавил: kommynist | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz