null

Меню сайту
Пошук


волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:




Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 61 62 »

Просмотров: 623 | Добавил: hordienko | Дата: 12.05.2014 | Комментарии (0)

Просмотров: 444 | Добавил: hordienko | Дата: 11.05.2014 | Комментарии (0)

Международный валютный фонд, в обмен на кредиты, лишает Украину независимости и фактически ведет страну к внешнему управлению.

Так народный депутат фракции КПУ Сергей Гордиенко прокомментировал новость о том, что вчера Украина получила первый кредитный транш от МВФ в размере чуть более 3 миллиардов долларов. В рамках этой кредитной программы, за два года планируется выделить 17 миллиардов. Конечно, при соблюдении Украиной ряда жестких условий. Среди них, как стало известно - обязанность налоговой и таможенной служб ежемесячно и ежеквартально отчитываться в МВФ о собранных налогах, таможенных платежах и предоставленных льготах.  Скоро и предприниматели будут обязаны сдавать отчетности западному кредитору, а наша страна превратится в колонию.

“Коммунисты предупреждали, что кредиты Фонд выдает Украине исключительно на кабальных условиях, - продолжил Сергей Гордиенко. - Ни старая, ни новая-старая власть нас... 

Просмотров: 489 | Добавил: hordienko | Дата: 10.05.2014 | Комментарии (0)

29 квітня ц.р. відбулася нарада секретарів міських і районних комітетів Компартії України Полтавщини на якій були розглянуті поточні питання організаційно-партійної і масово-політичної  роботи, хід підготовки до позачергових виборів Президента України, які відбудуться 25 травня 2014 року, низки місцевих виборів та відзначення Дня Міжнародної солідарності трудящих і Дня Перемоги.

Перший секретар обласного комітету Компартії України О.Масенко в ході цієї наради підбив попередні підсумки виконання районними і міськими партійними організаціями заходів передбачених календарним планом підготовки та проведення позачергових виборів Президента України, а також націлив партійний актив на необхідність активізації масово-політичної роботи з виборцями визначених партійними програмами, прийому до лав партії нових членів в ході передвиборної роботи, ґрунтовної підготовки до проведення заходів присвячених Першотравню і Дню Перемоги радянського народу у Великій Вітчизняній війні.

Цього ж дня партійний актив області взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді, яку провів перший секретар ЦК Компартії України П.М.Симоненко.

Просмотров: 541 | Добавил: hordienko | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

         Уважаемые товарищи!

В результате февральского переворота 2014 г, власть захватили олигархи и обслуживающие их интересы и интересы западных держав – националисты и неофашисты.

Захватившие власть на волне протестных выступлений широких масс общественности, неудовлетворенных результатами правления авторитарного режима Януковича, своими первыми решениями они показали полную неспособность изменить ситуацию к лучшему, обеспечить порядок, защитить законность, права, жизнь, имущество простых граждан.

По сути в Украине установлен национал-фашистский режим. Его бездарная, преступная политика привела к отделению Крыма от Украины, а в восточных областях к войне против собственного народа, льется кровь, гибнут люди.

За 23 года независимости в Украине сформировалось вопиющее социальное расслоение на кучку богатых и миллионы бедных. Большинство трудящихся, ветеранов, пенсионеров молодёжи влачит жалкое существование. Обездоленные люди ежедневно борются не за достойную жизнь, а за выживание. И эта борьба может быть успешной только при солидарности всех трудящихся.

Призываю трудящихся страны, всех членов политических, профсоюзных и общественных организаций, которым не безразлична своя собственная судьба и судьба страны, выйти 1 мая  на Всеукраинскую первомайскую акцию протеста и заявить свое решительное «НЕТ» существующему либерально-фашистски-олигархическому режиму.

Цель нашей борьбы от Украины олигархов к Украине для народа!

Продемонстрируем наше единство в борьбе за ликвидацию поста Президента и его вертикали власти, по упразднению государственных администраций всех уровней. Исполнительная власть на местах должна формироваться.... 

Просмотров: 576 | Добавил: hordienko | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Після захоплення влади в Україні, представниками вчорашньої опозиції разом з майданом в черговий раз підтвердилася відома істина - «точка зору визначається точкою сидіння». Зручно влаштувавшись в м'яких кріслах і теплих кабінетах можновладці зовсім забули про інтереси трудового люду, проблеми мільйонів українців, які і були живильним середовищем, рушійною силою великих і малих майданів, усіх акцій протестів в Україні.

Вони зреклися від пенсійної і медичної реформ, за які вони так раніше «ратували» на словах, будучи опозицією. Коаліція не лише сама відвернулася від соціальних і медичних проблем «пересічного українця», а і всіляко блокує включення цих законопроектів до порядку денного, на чому на усіх погоджувальних радах настійливо наполягає фракція Комуністичної партії України.

За незначний час перебування при владі вони прийняли цілу низку непопулярних,а якщо бути конкретним, згубних по своїх наслідках, рішень для народу України.

Зокрема, зупинені ключові норми...
 

Просмотров: 481 | Добавил: hordienko | Дата: 28.04.2014 | Комментарии (0)

Центральний Комітет Комуністичної партії України висловлює глибоке занепокоєння драматичним розвитком подій, зростаючою загрозою братовбивчої громадянської війни, руйнації єдності і територіальної цілісності України.

Правонаціоналістичні сили, що захопили владу на хвилі протестних виступів широких мас громадськості, незадоволених наслідками правління авторитарного режиму Януковича, виявилися нездатними змінити ситуацію на краще, забезпечити міцний правопорядок в країні, захистити законні права, життя, майно простих громадян.

Теперішній режим, як і попередній, спирається на олігархічні кола компрадорського капіталу, нехтує Конституцією, грубо порушує закони України.

В різних регіонах України, особливо у Східних областях, ллється кров, гинуть люди.

Ще більше загострили ситуацію та поглибили розкол у суспільстві подвійні підходи владних структур і підпорядкованих їм правоохоронних органів до протестних акцій, потурання неонацистським силам – послідовникам пособників гітлерівських фашистів часів Великої Вітчизняної війни.

Намагання придушити протестні виступи десятків тисяч мирних громадян у Південно-Східних областях України, незадоволених діями правлячого режиму, за допомогою Збройних сил – що є грубим порушенням законів і норм...
 

Просмотров: 421 | Добавил: hordienko | Дата: 28.04.2014 | Комментарии (0)

Вже не перший рік чухають потилиці власники земельних і майнових паїв із Старого Іржавця та Чайківщини проклинаючи день, коли піддалися спокусі мати багатого інвестора та віддали свої земельні паї, а частина пішли працювати та продали своє майно ТОВ «Яромир – Агро». Обіцянки були хороші, але реалії виявилися сумними. Люди отримали халепу з постійною невиплатою зарплати і плати за використання паїв. А за захистом своїх інтересів вони неодноразово зверталися на мою адресу і мені доводилося вимагати від влади допомогти селянам.

14 березня ц.р вкотре змушений був звернутися з депутатським запитом до в.о.Генерального прокурора України, Міністра внутрішніх справ, голови Полтавської державної адміністрації щодо захисту інтересів працівників товариства з обмеженою відповідальністю «Яромир - Агро» в питаннях виплати боргів із заробітної та орендної плати за використання земельних паїв.

Як же захистили інтереси селян ці поважні органи державної влади? Ось їхні відповіді.

Генеральна прокуратура: «04.04.14р.№04/2/4-678 Народному депутату України Гордієнку С.В. Ваш запит, оголошений на засіданні Верховної Ради України 14.03.2014, щодо невиплати заробітної плати працівникам МТФ ТОВ «Яромир-Агро» та з інших питань Генеральною прокуратурою України розглянуто. Встановлено...
 

Просмотров: 521 | Добавил: hordienko | Дата: 28.04.2014 | Комментарии (0)

Депутати-комуністи працюючи у місцевих радах Полтавщини завжди неухильно виконують положення своїх передвиборних програм, направлених на розвиток економіки регіону, росту благополуччя громадян їх соціального захисту, законності, відстоювання історичної правди про героїчні сторінки радянської епохи.

25 квітня ц.р. чергова сесія Полтавської обласної ради підтримала проект рішення  керівника фракції  комуністів у обласній раді  Олександра Масенка про виплату з обласного бюджету одноразової грошової допомоги інвалідам Великої Вітчизняної війни, учасникам бойових дій та сім'ям загиблих.

Таку допомогу в цьому році до дня Перемоги отримають – 16 тис. інвалідів війни,учасників бойових дій та сімей загиблих Полтавщини. Загальна сума видатків на ці цілі складе – 1,7 млн. грн.

Просмотров: 483 | Добавил: hordienko | Дата: 27.04.2014 | Комментарии (0)

Вже не перший рік через маніпуляції урядових структур найбільш соціально незахищені верстви населення, які не змогли , через відсутність коштів підвести до своїх осель природний газ потерпають від того, що на  спеціалізованих  аукціонах  для областей України виділяється мізерна його кількість і найбідніші змушені його купляти за комерційною ціною.

Захищаючи інтереси людей народний депутат України С.Гордієнко від імені фракції Компартії України звернувся до урядовців з депутатським запитом у якому зокрема говориться: «Вкотре змушений звернутися  з приводу незадовільного забезпечення населення Полтавської області балонним скрапленим газом....

Просмотров: 348 | Добавил: hordienko | Дата: 19.04.2014 | Комментарии (0)

Форма входа
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Опитування
Как Вам живётся при "украинском" капитализме?
Всього відповідей: 305
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


















Сайт народного депутата України Володимира Даниленка

Коминформ







Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.
Сайт управляється системою uCoz